Kaksivaiheinen todennus

Kaksivaiheinen todennus lisää ESET HOME -tilisi ja käytettävissäsi olevien tietojen turvallisuutta. Kun olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön, sinun on annettava yksilöllinen 6-numeroinen turvakoodi, jonka todennussovellus luo älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi ESET HOME -salasanan syöttämisen jälkeen. Voit määrittää kaksivaiheisen todennuksen milloin tahansa alla olevien ohjeiden mukaisesti:

important

Asenna älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen todennussovellus, kuten ESET Secure Authentication esa_icon. ESET Secure Authentication on maksuton todennussovellus, joka on saatavilla Android-, iOS- ja Windows Phone -sovelluskaupoista. ESET HOME tukee TOTP (aikapohjainen kertakäyttöinen salasana, Time-based One-time password) -protokollan mukaista kaksivaiheista todennusta. Voit käyttää mitä tahansa yhteensopivaa mobiilisovellusta, kuten Google Authenticatoria tai Authya.

Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön ESET HOME -verkkoportaalissa

note

Vaiheittaiset kuvalliset ohjeet kaksivaiheisen todennuksen määritykseen ESET HOME -sovelluksessa on ESET-tietopankin artikkelissa. (Tämä artikkeli ei ole saatavana kaikilla kielillä.)

1.Kirjaudu ESET HOME ‑tilille.

2.Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa sähköpostiosoitettasi.

3.Valitse Oma tili.

4.Valitse Suojausasetukset-osiossa Kaksivaiheinen todennus -kohdan vierestä Määritä.

important

Jos et ole luonut ESET HOME -salasanaa, sinun on luotava se. Napsauta Jatka ja noudata ohjeita, jotka ESET on lähettänyt sähköpostiosoitteeseesi.

5.Näytössä näkyy QR-koodi, jossa on manuaalinen koodi. Avaa todennussovellus älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi ja skannaa QR-koodi tai lisää QR-koodin alla näkyvä koodi manuaalisesti sovellukseen.

6.Valitse ESET HOME -portaalissa Jatka.

7.Kirjoita 6-numeroinen koodi todennussovelluksesta ja valitse Jatka.

8.Saat kymmenen kertaluonteista palautuskoodia. Kirjaudu ESET HOME -tiliisi palautuskoodilla, kun sinulla ei ole pääsyä todennussovellukseen. Voit tallentaa koodit turvallisesti laitteeseesi valitsemalla Lataa koodit ja jatka. Siirrä koodit turvalliseen paikkaan (esimerkiksi Holviin) ja valitse Viimeistele asetukset.

2fa_setup

9.Kaksivaiheinen todennus on käytössä ESET HOME -tililläsi. Napsauta Selvä.

Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön ESET HOME -verkkoportaalissa

1.Kirjaudu ESET HOME ‑tilille.

2.Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa sähköpostiosoitettasi.

3.Valitse Oma tili.

4.Valitse Suojausasetukset-osiossa Kaksivaiheinen todennus -kohdasta Muokkaa.

5.Kirjoita tuotteen ESET HOME salasana.

6.Kirjoita 6-numeroinen koodi todennussovelluksestasi ja valitse Jatka.

7.Tee sopivat kaksivaiheisen todennuksen muokkaukset:

Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä

8.Valitse Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä.

9.Kaksivaiheinen todennus on poistettu käytöstä, eikä se enää suojaa tiliäsi. Napsauta Selvä.

Palautuskoodit

8.Valitse Palautusmenetelmä-kohdan vierestä Palautuskoodit.

9.Palautuskoodien tallentaminen laitteeseesi .txt-tiedostona. Valitse Lataa koodit. Jos olet jo käyttänyt useimpia koodeja, valitse Hanki uudet koodit.

Unohda muistetut laitteet

8.Jos haluat poistaa kaikki muistetut kirjautumiset ESET HOME -verkkoportaalista ja sovelluksesta ja haluat, että sinulta pyydetään kaksivaiheista todennusta aina, kun kirjaudut sisään, napsauta Jatka.

9.Kaikki muistetut kirjautumiset kaikissa laitteissa unohdetaan. Napsauta Selvä.

Todennusmenetelmät, joilla ESET HOME -tilillesi voidaan kirjautua

Jos tilillesi on määritetty kaksivaiheinen todennus, kirjaudu ESET HOME -tilillesi jollakin seuraavista tavoista:

Kirjaudu sisään kaksivaiheisella todennuksella: Sinun on annettava 6-numeroinen koodi todennussovelluksestasi sen jälkeen, kun olet kirjautunut sisään ESET HOME -salasanallasi. Valitse valintaruutu Muista tämä laite 30 päivän ajan, niin sinua ei pyydetä käyttämään kaksivaiheista todennusta tällä laitteella 30 päivän ajan. Valitse Jatka sisäänkirjautumista varten.

Käytä yhtä 8-numeroisista palautuskoodeistasi - Palautuskoodit näytetään, kun määrität kaksivaiheisen todennuksen. Kirjoita yksi näistä lataamistasi koodeista ja napsauta Jatka, niin voit kirjautua ESET HOME -tilillesi.