Ilmoitukset

Ilmoituksia annetaan, kun tuotteeseen ESET HOME liittyviä tili-, laite-, tai tilausongelmia ilmenee. Kaikki saadut ilmoitukset näkyvät ilmoituspaneelissa. Voit avata ilmoituspaneelin napsauttamalla oikeasta yläkulmasta Ilmoitukset sen jälkeen, kun olet kirjautunut tuotteen ESET HOME verkkoportaaliin. Tässä osiossa voit valita, mitkä ilmoitukset näytetään (Kaikki tai Tärkeät). Saat ilmoituksia ongelman vakavuuden mukaan – tiedoksi, tärkeää tai hälytys. Lisätietoja ilmoitusten sallimisesta ESET HOME -sovelluksessa on kohdassa Sovelluksen asetukset.

Sininen – esimerkiksi silloin, kun laite on lisätty tilaukseen

Oranssi – esimerkiksi silloin, kun tilaus vanhenee pian

Punainen – esimerkiksi silloin, kun tilaus on vanhentunut

Jos ilmoitus on peräisin Tilaukset- tai Laitteet-osiosta, asiaankuuluvan osan alla näkyy ilmoitusmerkki (vakavuusvärillä merkittyjen, lukematta olevien ilmoitusten määrä).

notifications

Ilmoituksen poistaminen

Ilmoituksen voi poistaa portaalissa tai sovelluksessa manuaalisesti ainoastaan ilmoituspaneelista.

1.Kirjaudu tuotteen ESET HOME verkkoportaaliin tai MyESET_FavIcon_64x64-01-01-sovellukseen.

2.Avaa Ilmoitukset-osio.

3.Napsauta X tai pyyhkäise vasemmalle ja napauta sovelluksen roskakorikuvaketta delete_icon. Ilmoitusta ei enää näytetä.

Kun poistat tilauksiin/laitteisiin liittyviä ilmoituksia, myös ilmoitusmerkkien numero pienenee. Ilmoitus poistetaan automaattisesti, jos ratkaiset ongelman ennen sen poistamista ilmoituksista.

important

Ilmoitusten poistaminen ja merkin puuttuminen aloitusnäytöstä ei tarkoita, että ongelma on ratkaistu. Ongelma näytetään tietyn laitteen tai tilauksen kohdalla, kunnes olet ratkaissut ongelman.