ESET HOME-tilin asetusten muuttaminen

Voit tehdä muutoksia ESET HOME-tiliisi seuraavasti:

Portaalissa ESET HOME: Napsauta sähköpostiosoitettasi näytön yläreunassa ja valitse avattavasta valikosta Oma tili, jos haluat muuttaa sähköpostiviestien kieltä, maata ja muita tilin ESET HOME asetuksia.

ESET HOME-sovelluksessa: Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa päävalikon kuvaketta ja valitse päävalikon yläosasta Oma tili.

Alueellisten asetusten vaihtaminen: ESET HOME

Oman tilin alueellisissa asetuksissa voit muuttaa alkuperämaatasi, ESET HOMEin lähettämien sähköpostiviestien kieltä ja aikavyöhykettäsi.

Vaihda ESET HOME -salasanasi

1.Valitse sähköpostiosoitteesi alta Vaihda salasana.

2.Kirjoita nykyinen salasana.

3.Kirjoita uusi salasana.

important

Salasanassa on oltava vähintään 10 merkkiä ja vähintään yksi seuraavista:

Pienellä kirjaimella

Iso kirjain (CAPITAL)

Numero

4.Valitse Lähetä.

5.Salasanasi vaihdetaan, ja ESET lähettää sinulle sähköpostin. Napsauta Selvä ja kirjaudu sisään uudella ESET HOME -salasanallasi.

ESET HOME-oletussähköpostiosoitteen vaihtaminen

note

Password Manager aktivoitu käyttäjäprofiilissa

ESET HOME -tilisi sähköpostiosoitteen vaihtaminen vaikuttaa Minä-käyttäjäprofiiliin, jossa Password Manager-ominaisuus on aktivoitu.

Minä-profiilisi luodaan uudella sähköpostiosoitteella. Alkuperäinen sähköpostiosoite, jossa Password Manager-ominaisuus on aktivoitu, siirretään automaattisesti luotuun profiiliin.

1.Valitse Vaihda sähköpostiosoite.

2.Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja nykyinen ESET HOME-salasana.

3.Valitse Lähetä.

4.Avaa valitsemasi sähköposti.

5.Avaa Sähköpostiosoitteen vaihtoa pyydetty – ESET HOME -sähköposti.

6.Palaa ESET HOME -portaaliin napsauttamalla vahvistuslinkkiä.

7.Valitse Vahvista.

8.Valitse Selvä.

Nyt voit kirjautua ESET HOME-tilillesi uudella sähköpostiosoitteella.

note

Näiden ohjeiden avulla voit muuttaa kirjautumissähköpostiosoitettasi ja sähköpostiosoitettasi, johon saat ESET HOME -sähköpostisi. Nämä toimet eivät muuta tilauksen rekisteröinnin sähköpostiosoitetta. Jos haluat vaihtaa tilaukseesi liittyvän sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen.

Omien evästeasetusten muuttaminen

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa. Valitse Muuta evästeasetuksiani > Vahvista valintani, kun olet säätänyt evästeasetuksiasi. Lisätietoja on evästekäytännössämme.