Sosiaalisen median kirjautuminen epäonnistui – sähköpostiosoite on jo käytössä

Kun saat jonkin seuraavista virheilmoituksista jo käytössä olevasta sähköpostiosoitteesta sosiaalisen median painikkeen käytön aikana, miten ongelma ratkaistaan?

Sähköpostiosoite on jo liitetty toiseen tiliin ESET HOME. Käytä toista sähköpostiosoitetta tai lue lisää kirjautumisvaihtoehdoista napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Tämä virheilmoitus tulee näkyviin, kun tili ESET HOME on jo luotu samalla sähköpostiosoitteella mutta liitetty toiseen Apple-/Google-tiliin.

Voit ratkaista tämän ongelman seuraavasti:

Kirjaudu sisään tuotteelle ESET HOME rekisteröidyllä sähköpostiosoitteella ja salasanalla tai

Käytä jotakin toista Apple-/Google-tiliä, joka on jo liitetty tiliin ESET HOME.

example

Esimerkki

Tili ESET HOME luodaan sähköpostiosoitteella esetemail_1@gmail.com ja liitetään sosiaalisen median tiliin esetemail_2@gmail.com.

Yrität kirjautua sisään Googlen sosiaalisen median painikkeen avulla ja käyttää sähköpostiosoitetta esetemail_1@gmail.com, mutta saat yllä mainitun virheilmoituksen, koska tilisi ESET HOME on jo rekisteröity osoitteeseen esetemail_1@gmail.com ja liitetty Googlen sosiaalisen median tilillä esetemail_2@gmail.com.

Jos haluat kirjautua tuotteeseen ESET HOME Googlen sosiaalisen median painikkeen avulla, käytä sosiaalisen median tiliä – esetemail_2@gmail.com.

Sähköpostiosoite on jo liitetty toiseen tiliin ESET HOME. Kirjaudu sisään Google-/Apple-tililläsi ja liitä Apple-/Google-tilisi tilin asetuksiin.

Tämä virheilmoitus tulee näkyviin, kun tili ESET HOME on jo luotu samalla sähköpostiosoitteella, mutta olet käyttänyt sisäänkirjautumiseen virheellistä sosiaalisen median painiketta.

Voit ratkaista tämän ongelman seuraavasti:

1.Kirjaudu tilille ESET HOME Apple-/Google-tililläsi käyttämällä oikeaa sosiaalisen median painiketta (valitse painike virheilmoituksessa olevan ehdotuksen perusteella).

2.Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa (PC-tietokoneen käyttäjät) tai vasemmanpuoleisen valikkopainikkeen (älypuhelinten ja tablettien käyttäjät) kohdalla näkyvää sähköpostiosoitetta, jolla olet kirjautunut sisään.

3.Valitse Oma tili.

4.Liitä tili ESET HOME Google- tai Apple-tunnukseen Sosiaalisen median kirjautuminen -osiossa.

example

Esimerkki

Tilisi ESET HOME on liitetty Apple-tiliin esetemail@gmail.com. Yrität kirjautua sisään Apple-tililläsi ja Google-painikkeella, mutta saat yllä mainitun virheilmoituksen, koska tilisi ESET HOME on yhteydessä Applen sosiaalisen median tiliin esetemail@gmail.com.

Jos haluat kirjautua tilille ESET HOME sosiaalisen median tilillä – esetemail@gmail.com, käytä Applen sosiaalisen median painiketta.