ESET HOME-tilinhallinta

Tuotteen ESET HOME tilin hallinta edellyttää, että kirjaudut sisään.

Jos sinulla ei ole ESET HOME-tiliä, sinun on luotava tili. Voit tehdä tämän valitsemalla Luo tili. Jos tarvitset lisäohjeita ESET HOME-tilin luomiseen:

Noudata ohjeita tämän online-ohjeen Uuden ESET HOME -tilin luominen -luvussa

ESETin tietopankin artikkelissa on yksityiskohtaiset ohjeet ESETin kotikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden käytöstä.

ESETin tietopankin artikkelissa on yksityiskohtaiset ohjeet ESET Mobile Security -tuotteen käyttämisestä.

ESET HOME -tilin luominen alla olevan kaavion mukaisesti on nopeaa ja täysin ilmaista.

scheme_signin

Voit hallita ESET HOME-tiliäsi sovelluksen kautta:

download-androiddownload-ios

Valitse Pysy kirjautuneena, niin tunnistetietosi tallennetaan ESET HOME -palveluun ja voit kirjautua automaattisesti jatkossa. Turvallisuuden varmistamiseksi älä valitse tätä vaihtoehtoa, jos käytät ESET HOME -palvelua tietokoneista tai laitteista, jotka eivät ole omiasi. Tämän toiminnon käyttäminen edellyttää, että selaimessasi on otettu evästeet käyttöön.