ESET HOME -tilin poistaminen

Kun olet poistanut tilisi, voit luoda uuden ESET HOME-tilin käyttämällä aiempaan tiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta.

ESET HOME -tilin poistaminen ei poista ESET-tilauksen tunnistetietoja, joita käytät ESET-tuotteessa (esim. ESET Smart Security Premium -ohjelmassa) tuotteen aktivoimiseen ja tuotemoduulipäivitysten hakemiseen.

important

Kun olet poistanut tuotteen ESET HOME tilin, ESET-tuotteesi pysyvät asennettuina laitteisiisi ja suojattuina.

Tilin poistaminen tuotteen ESET HOME portaalissa (tuotteen ESET HOME salasanalla)

1.Napsauta sähköpostiosoitettasi näytön yläreunasta ja valitse avattavasta valikosta Oma tili.

2.Valitse Poista tili.

3.Valitse Vahvista henkilöllisyyteni.

4.Kirjoita nykyinen ESET HOME -tilisi salasana Salasana -kenttään

note

Jos olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, kirjoita 6-numeroinen koodi todennussovelluksestasi ja valitse Jatka.

5.Valitse Poista tili.

Tilisi on nyt poistettu.

Poista tilisi portaalissa ESET HOME (salasanaa ei ole luotu tuotteelle ESET HOME)

1.Napsauta sähköpostiosoitettasi näytön yläreunasta ja valitse avattavasta valikosta Oma tili.

2.Valitse Poista tili.

3.Valitse Lähetä sähköposti.

4.Sähköposti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Vahvista henkilöllisyytesi napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä, niin ESET HOME -portaali aukeaa.

note

Jos olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, kirjoita 6-numeroinen koodi todennussovelluksestasi ja valitse Jatka.

5.Valitse Poista tili.

Tilisi on nyt poistettu.

Tilin poistaminen sovelluksella ESET HOME

1.Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa päävalikon kuvaketta ja valitse päävalikon alaosasta Oma tili.

2.Vieritä alas ja napauta Poista tili.

3.Valitse Vahvista henkilöllisyyteni.

4.Kirjoita nykyinen ESET HOME -tilisi salasana Salasana -kenttään

note

Jos olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, kirjoita 6-numeroinen koodi todennussovelluksestasi ja valitse Jatka.

5.Napauta Poista tili.

Tilisi on nyt poistettu.