Hallitse sisäänkirjautuneita laitteita ja kirjautumishistoriaa

Voit nähdä, missä tililläsi on tällä hetkellä kirjauduttu sisään ESET HOME -palvelusta kohdasta Oma tili >Suojausasetukset > Sisäänkirjatut laitteet.

Voit parantaa tilisi tietoturvaa tarkistamalla Kirjautumishistoria-ominaisuudesta, missä ja milloin ESET HOME-tiliäsi on aiemmin käytetty. Näin saat paremman yleiskuvan ESET HOME-tilisi toiminnasta.

note

Sijainnin tarkkuus

Kirjautumissijainti perustuu IP-geopaikannukseen. Tämä sijainti ei välttämättä vastaa sen laitteen sijaintia, jolla ESET HOME-tilille kirjaudutaan. Sijainti perustuu Internet-palveluntarjoajan myöntämään IP-osoitteeseen.

Lisätietoja kirjautumislaitteen IP-osoitteesta on usein kysyttyjen kysymysten luvussa.