Laitteet

Uuden laitteen/palvelinlaitteen lisääminen

Voit suojata uuden laitteen valitsemalla + Suojaa laite Laitteet-osiosta tai katsomalla ohjeita Uuden laitteen lisääminen -kohdasta.

Laitteen/palvelinlaitteen tietojen tarkasteleminen

Tässä ikkunassa on luettelo laitteista, jotka on liitetty ESET HOME -tiliisi sekä laitteista, joiden liittämistä suositellaan. Kaikki liitetyt laitteet on esitetty nimen, sovelluksen tilan ja tuotepäivitysten tietojen avulla.

PAGE_DEVICES

Toimia tarvitaan

Tässä luettelossa oleviin laitteisiin/palvelimiin liittyy varoitus tai tärkeä ilmoitus.

Laitteet, joissa ei ongelmia

Tässä luettelossa näytetään laitteet/palvelimet, jotka toimivat oikein. Suojatussa laitteessa käynnissä oleva tietoturvatuote on aktivoitu ja päivitetty uusimpaan versioon. Käyttöjärjestelmä on ajan tasalla, ja jos kyseessä on mobiililaite, sitä ei ole ilmoitettu kadonneeksi.

Yhteyden muodostamiseen ehdotetut laitteet

Tässä luettelossa näytettävät laitteet/palvelimet on suojattu tilauksesi avulla, mutta niitä ei ole liitetty ESET HOME -tiliisi. Tämän luokan laitteet/palvelimet esitetään nimen mukaan. Napsauta laitetta, jonka haluat yhdistää, ja valitse Ilmoita laitteelle, niin voit hallita ja tarkastella sen suojausta.

Laitteen tiedot

Valitse Näytä lisätiedot, jos haluat näyttää lisätietoja laitteesta.

Ilmoitukset – Näyttää ongelmat, jotka liittyvät laitteeseen/palvelimeen asennettuun ESET-tuotteeseen. Valitse ilmoitus, jos haluat lisätietoja siitä. Nämä tiedot ovat käytettävissä vain, jos laitteeseen/palvelimeen liittyy varoitus tai kriittinen ilmoitus.

Tuotetiedot — Näyttää tiedot asennetusta tuotteesta ja aktivointipäivämäärästä.

Tilaustiedot – Näyttää tietoja tilauksesta, jota käytetään aktivointiin, ja seuraavasta maksupäivämäärästä. Valitse Avaa tilaus, jos haluat lisätietoja.

Anti-Theft-varkaudenesto – Valitse Avaa Anti-Theft, jos haluat hallita laitteita, joita ESET Anti-Theft suojaa. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos ESET Anti-Theft suojaa laitettasi.

Tuoteversio

Lisätietoja laitteen/palvelimen suojauksen tilasta on kohdassa Tilauksen käyttö.