Aloittaminen

Luomalla ESET HOME -tilin voit saada yleiskatsauksen tilauksistasi ja hallita tilauksia ja liitettyjen laitteiden suojauksia. ESET HOME sisältää useita ominaisuuksia, kuten ESET Parental Control lasten suojaamiseksi älypuhelinten ja tablettien uhilta, ESET Password Manager salasanojen ja henkilötietojen suojaamiseen ja säilyttämiseen sekä ESET Anti-Theft kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen löytämiseen, jos se joskus katoaa tai varastetaan. Lisätietoja on kohdassa ESET HOME:n ominaisuudet.

note

Kun olet liittänyt ainoastaan ESET Small Business Security- tai ESET Safe Server -tilauksen ESET HOME -tiliisi, ainoastaan Password Manager, VPN ja Anti-Theft ovat käytettävissä. Kaikki ominaisuudet näytetään, kun lisäät ESET Home -tilauksen ESET HOME -tilillesi.

Kun olet luonut ESET HOME -tilin , aloita lisäämällä tilaus ja suojaamalla laitteitasi. Napsauta ESET HOME -aloitusnäytössä Aloita ja jatka alla olevien asetusten mukaan:

get_started

Tilauksen lisääminen ja suojauksen lataaminen

1.Valitse Lisää tilaus ja lataa suojaus ja napsauta Jatka.

2.Kirjoita aktivointiavain ja valitse Lisää tilaus. Jos sinulla ei vielä ole tilausta, palaa takaisin ja valitse Osta tilaus tai hanki ilmainen kokeiluversio valitsemalla Kokeile ESET:iä ilmaiseksi.

note

Katso lisätietoja tilausten hallinnasta kohdasta Tilaukset ja tilausten hallinta.

3.Nyt tilauksesi on aktiivinen, ja voit toimia seuraavasti:

a)Lisää toinen tilaus noudattamalla vaiheen 2 ohjeita.

b)Suojaa laite – Lataa ESET-tuote suoraan ESET HOME:sta ja liitä laite ESET HOME -tiliin, jotta voit tarkastella ja hallita ominaisuuksia. Voit suojata nykyisen/toisen laitteen tai jakaa suojauksen jonkun muun kanssa noudattamalla seuraavia ohjeita:

important

Voit aktivoida suojauksen macOS-laitteissa, mutta ne eivät näy liitettyinä laitteina ESET HOME -tililläsi. Et näe niiden suojaustilaa tuotteessa ESET HOME.

Suojaa tämä laite – Lataa ESET-tuotteen asennusohjelma laitteelle, jota käytät tällä hetkellä, ja aktivoi ESET-tuote.

note

Käyttöjärjestelmien tuki

Voit suojata vain laitteita, joissa on Windows-, macOS- tai Android-käyttöjärjestelmä.

4.Voit ladata asennusohjelman nykyiseen laitteeseen valitsemalla Suojaa tämä laite ja valitsemalla Jatka. Jos tilausyksiköitä ei ole saatavilla, poista laitteita, osta uusi tilaus tai lisää nykyistä tilauskapasiteettiasi. ESET HOME ei tue ostotoimintoa iOS-laitteissa.

important

Kun tilauksesi on vanhentunut, napsauta Uudista tai lisää uusi tilaus napsauttamalla Onko sinulla jo uusittu tai uusi tilaus?

5.Jos sinulla on useampi kuin yksi kelvollinen tilaus, valitse tilaus ja napsauta Jatka. Voit suojata Windows Server -laitteesi napsauttamalla Lataa Windows Serverin virustentorjunta napsauttamalla tästä ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

note

Suojaa Android-laite.

Jos suojaat Android-laitetta, sinut ohjataan Google Play -kauppaan lataamaan ESET Mobile Security:n uusin versio tai suoraan ESET Mobile Security -sovellukseen, jos olet jo ladannut sen. ESET Mobile Security:n aktivoinnin jälkeen laite liitetään automaattisesti ESET HOME -tiliisi.

ESET Mobile Security:n ilmaisversio on saatavana myös Android-laitteille.

6.Napsauta Lataa virustentorjunta.

7.Valitse Selvä.

8.Avaa ladattu asennusohjelma ja aktivoi ESET-tuote.

Suojaa toinen laite

arrow_down_homeLähetä latauslinkki sähköpostitse—Lähetä ESET-tuotteen asennusohjelma aktivoidaksesi suojauksen muissa laitteissasi.
arrow_down_homeJaa tilaus– Tämän vaihtoehdon avulla muut voivat asentaa ESET-suojauksen laitteisiinsa ja hallita suojausta oman ESET HOME -tilinsä kautta. Tilauksen voi jakaa vain Windows- ja macOS-laitteille.

Voit jakaa tilauksen jonkun muun kanssa, jos tilausta ei ole käytetty liikaa ja tilauksessa on vapaa yksikkö.

4.Valitse Jaa tilaus ja napsauta Jatka.

5.Valitse tilaus ja napsauta Jatka.

note

Voit jakaa tilauksen vain, jos sinulla on vapaita tilausyksiköitä. Jos haluat vapauttaa tilausyksiköitä, poista laitteet, joita et enää käytä.

6.Valitse painamalla plus (+) ja miinus (), kuinka monta laitetta haluat suojata.

7.Kirjoita sähköpostiosoite, jolle haluat lähettää suojauksen, ja valitse Jaa tilaus.

8.Valitse Selvä.

Osta tilaus

Kun olet valinnut Osta tilaus, napsauta Jatka, niin sinut ohjataan ESET eStore -kauppaan, josta voit ostaa tilauksen. Kirjaudu sitten ESET HOME -tilillesi suojataksesi laitteesi.

note

Ostotoiminto iOS-laitteella

ESET HOME ei tue Osta tilaus -toimintoa iOS-laitteissa. Kirjaudu sisään ESET HOME -tilillesi laitteen työpöydältä verkkoselaimen kautta.

Kokeile ESET:iä ilmaiseksi

Kokeile jotakin ESET-tuotetta maksutta ja suojaa laitettasi rajoitetun ajan noudattamalla Tilauksen kokeiluversio -aiheen ohjeita.