Tilauksen kokeiluversio

ESET HOME tarjoaa mahdollisuuden aktivoida ESET Smart Security Premium- ja ESET Small Business Security -tilausten kokeiluversiot ja ESET Mobile Security:n ilmaisversion Androidille. Jos olet aktivoinut yhden tilauksen kokeiluversion, voit silti aktivoida muita kokeiluversioita.

note

Saatavilla olevat tilausten kokeiluversioiden yksiköt

ESET Smart Security Premium -tilauksen kokeiluversio sisältää yhden tilausyksikön, ja ESET Small Business Security -tilauksen kokeiluversio sisältää viisi tilausyksikköä ja yhden ESET VPN -ominaisuuden yksikön.

Kokeile suojausta maksutta noudattamalla alla olevia ohjeita:

1.Kirjaudu ESET HOME -tilillesi ja:

a)Jos sinulla ei ole ESET HOME -tiliisi liitettyä tilausta, valitse Aloita > Kokeile ESET:iä ilmaiseksi ja Jatka.

b)Avaa Tilaukset-osio ja valitse Kokeile ESET:iä ilmaiseksi.

Jos tilauksen kokeiluversiota ei ole saatavilla, voit ostaa tilauksen tai kokeilla ilmaista Android-suojaustamme.

2.Valitse haluamasi tilauksen kokeiluversion vaihtoehto – ESET Smart Security Premium tai ESET Small Business Security. Jos kumpikaan vaihtoehto ei ole saatavilla, se on jo käytössä.

trial_subs

3.Valitse Jatka.

note

Kutakin tilauksen kokeiluversiota voi kokeilla vain kerran.

4.Ilmainen kokeiluversio on aktivoitu, ja voit aloittaa laitteiden suojaamisen tai tilausten tarkastelemisen.

5.Valitse Jatka.