Lisää tilaus

Kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, lisää tilaus noudattamalla alla olevia ohjeita.

note

Yleinen aktivointiavain

home.eset.com ei tue yleisiä aktivointiavaimia, jotka mahdollistavat useat toiminnot (esimerkiksi 12 kuukauden tilauksen luominen tai olemassa olevan tilauksen uusiminen 18 kuukaudeksi), ja ne lisätään aina uutena. Käytä yhteensopivaa laitteeseesi asennettua ESET-tuotetta käyttääksesi toimintoa, jota ei tueta.

Lisää tilaus ensimmäistä kertaa

Lisää toinen tilaus

Voit ylläpitää tililläsi useampaa kuin yhtä tilausta. Voit lisätä uuden tilauksen seuraavasti:

1.Valitse Tilaukset-osiossa Näytä kaikki tilaukset.

2.Napsauta oikeasta yläreunasta + Lisää tilaus.

3.Kirjoita tai kopioi voimassa oleva aktivointiavain tyhjään kenttään ja valitse Lisää tilaus.

note

Aktivointiavain löytyy ESETiltä saamastasi sähköpostista tai fyysisen tuotteen mukana tulleesta tilauskortista/merkinnästä.

4.Sinulle ilmoitetaan, että tilauksesi on aktiivinen. Nyt voit valita + Suojaa laite.

Tilaus lisättiin automaattisesti

Tilaukset liitetään automaattisesti ESET HOME -tilin luomisen aikana, kun tilauksen rekisteröinnin sähköpostiosoite on sama kuin ESET HOME -tilin rekisteröinnin sähköpostiosoite.

En voi lisätä tilaustani tuotteeseen ESET HOME

Näkyviin on tullut virhesanoma ”Tämä tilaus on jo jonkin toisen tilin hallinnoima”. Samaa tilausta ei voi lisätä useampaan kuin yhteen ESET HOME -tiliin.

Tilauksesi saattaa olla on piraattituote. Ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen.