Tilauksen tilat ja poistaminen

Alla on saatavilla olevien tilauksien tilat. Joissakin tapauksissa tilaus voidaan poistaa ESET HOME -tililtäsi. Katso nämä tiedot Poistettava-sarakkeesta:

Tilauksen tila

Toimintaan

Poistettava*

Icon-OK Aktiivinen

Tilaus on voimassa. Käytettävissä saattaa olla vapaita tilauspaikkoja ESET-suojauksen asentamiseksi nykyistä useampaan laitteeseen.

important Vanhentumassa

Tilaus vanhenee pian. Uusi tilauksesi ESET-kaupassa.

warning Vanhentunut

Tällä tilauksella aktivoituja ESET-tuotteita ei voi päivittää, kun tilauksesi on vanhentunut.

important Ylikäytetty

Tätä tilausta käyttäviä laitteita on enemmän kuin sallittu. Tätä tilausta ei voi käyttää minkään muun ESET-tuotteen aktivoimiseen. Vapauta tilauspaikkoja poistamalla sellaisten laitteiden aktivointi, joita et enää käytä.

warning Paljastunut

Saatat joutua huijauksen uhriksi, kun tilauksesi on paljastunut.

Keskeytetty

Keskeytetyllä tilauksella aktivoidut ESET-tuotteet eivät enää saa päivityksiä.

warning Peruutettu

Tilaus peruutetaan ja kaikki yhdistetyt tuotteet poistetaan käytöstä.

Odotetaan vahvistusta

Tilauksen haltijan sähköpostiosoitteeseen on lähetetty vahvistuslinkki. Napsauttamalla sähköpostin linkkiä voit vahvistaa tilauksen omistajuuden.

*Jos haluat poistaa tilauksen Tilaukset-päänäkymästä, napsauta kyseisen tilauksen kohdalta kolmen pisteen kuvakettathree_dots_menu ja valitse Poista tilaus.

important

Vanhentunut tilaus

Vanhentuneet tilaukset poistetaan ESET HOME -tililtäsi automaattisesti 6 tai 12 kuukauden kuluttua tilauksesi tyypistä riippuen.