Tilauksen automaattinen uusinta

Automaattinen uusiminen varmistaa, että ESET-tilauksesi ja -tuotteesi ovat aina ajan tasalla ja tarjoaa jatkuvan suojan. Automaattinen uusiminen on automaattisesti aktiivinen, ellet poista sitä käytöstä ESET eStoren kautta tai ota yhteyttä tilauksen jälleenmyyjään. Jos tilauksesi jakelija tarjoaa automaattisen uusimisvaihtoehdon, hallitse sitä noudattamalla alla olevia ohjeita:

note

Tilauksen uusinta

Uusimisehdot saattavat vaihdella maakohtaisesti. Lisätietoja tilauksen uusimisesta on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa (artikkeli ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä).

Automaattisen uusimisen asetusten tarkastelu tai muuttaminen

1.Kirjaudu ESET HOME-tilillesi.

2.Valitse Tilaukset-osiossa Näytä kaikki tilaukset.

3.Valitse tilaus ja napsauta Avaa tilaus.

4.Valitse Yleisiä tietoja > Tyyppi ja valitse sitten Automaattinen uusinta, niin sinut ohjataan ESET eStoreen automaattisen uusinnan hallinnointia varten.

important

Sinun on otettava yhteyttä tilauksen jakelijaan, jos haluat hallita jonkin tietyn ESET-tilauksen automaattisen uusimisen asetuksia.

autorenewal

Google Play ‑tilauksen hallinnointi

note

Noudata seuraavia ohjeita vain, kun tyyppi on Tilaus.

1.Kirjaudu ESET HOME-tilillesi.

2.Valitse Tilaukset-osiossa Näytä kaikki tilaukset.

3.Valitse tilaus ja napsauta Avaa tilaus.

4.Valitse Yleisiä tietoja > Tilauksen malli ja valitse sitten Peruuta tilaus / Tilaa uudelleen, niin ESET uudelleenohjaa sinut Google Play Kaupan Tilaukset-osioon.