Toimintaohjeet, jos tilausta on käytetty liikaa tai se on paljastunut

Tilaus on lisätty ESET HOME -tilille, ja se on merkitty liikaa käytetyksi.

Jos olet asentanut ESET-tuotteita, joilla on tämä tilaus, useampaan laitteeseen kuin mitä tilaus sallii, tämä tilaus merkitään ”ylikäytetyksi”. Tässä tapauksessa et voi käyttää tilausta toisessa laitteessa, ennen kuin vapautat tilauspaikkoja poistamalla osan laitteista käytöstä. Saat lisätietoja käymällä tietopankin artikkelissamme.

Tilaus on lisätty ESET HOME -tilille, ja se on merkitty paljastuneeksi.

Saatat joutua ohjelmistopiratismin tai väärennöksen uhriksi, jos tilauksesi on paljastunut. Poista laitteita tilauksesta, nollaa aktivointiavain, pyydä hyvitystä myyjältä ja osta tilausta valtuutetulta ESET-jälleenmyyjältä.