Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης

Όταν ολοκληρώσετε τη λήψη του Πακέτου εγκατάστασης προγράμματος ζωντανής εγκατάστασης, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες στον Οδηγό εγκατάστασης.


important

Για αυτόν τον τύπο εγκατάστασης, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

INSTALLATION_LIVE

1.Επιλέξτε την κατάλληλη γλώσσα από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.


note

Εάν εγκαθιστάτε μια πιο πρόσφατη έκδοση επάνω από την προηγούμενη έκδοση με ρυθμίσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του κωδικού ρυθμίσεων στις Ρυθμίσεις πρόσβασης.

2.Επιλέξτε την προτίμησή σας για τις ακόλουθες δυνατότητες, διαβάστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια ή στο στοιχείο Να επιτρέπονται όλες και συνέχεια για να ενεργοποιήσετε όλες τις δυνατότητες:

Σύστημα σχολίων ESET LiveGrid®

Ενδεχομένως ανεπιθύμητες εφαρμογές

Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη


note

Εάν κάνετε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια ή Να επιτρέπονται όλες και συνέχεια, αποδέχεστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική απορρήτου.

3.Για να ενεργοποιήσετε, να διαχειριστείτε και να προβάλετε την ασφάλεια της συσκευής χρησιμοποιώντας την ESET HOME, συνδέστε τη συσκευή σας με το λογαριασμό ESET HOME. Κάντε κλικ στο στοιχείο Παράλειψη σύνδεσης για να συνεχίσετε χωρίς να συνδεθείτε στο ESET HOME. Μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας στον λογαριασμό σας στο ESET HOME αργότερα.

4.Εάν συνεχίσετε χωρίς να συνδεθείτε στο ESET HOME, ορίστε μια επιλογή ενεργοποίησης. Εάν εγκαθιστάτε μια πιο πρόσφατη έκδοση σε μια παλαιότερη, το κλειδί ενεργοποίησης σας θα εισαχθεί αυτόματα.

5.Ο Οδηγός εγκατάστασης καθορίζει το προϊόν ESET που θα εγκατασταθεί με βάση τη συνδρομή σας. Η προεπιλεγμένη είναι πάντα η έκδοση με τις περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας. Κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή προϊόντος, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια διαφορετική έκδοση του προϊόντος ESET. Κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια για να ξεκινήσετε τη διεργασία εγκατάστασης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.


note

Εάν υπάρχουν υπολείμματα (αρχεία ή φάκελοι) από προϊόντα ESET η εγκατάσταση των οποίων καταργήθηκε στο παρελθόν, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε την κατάργησή τους. Κάντε κλικ στο στοιχείο Εγκατάσταση για να συνεχίσετε.

6.Κάντε κλικ στο στοιχείο Τέλος για έξοδο από τον Οδηγό εγκατάστασης.

MONITOR_RED Πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εγκατάστασης.


note

Μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του προϊόντος, αρχίζει η λήψη των μονάδων. Η προστασία προετοιμάζεται και ορισμένες δυνατότητες μπορεί να μην είναι πλήρως λειτουργικές εάν δεν ολοκληρωθεί η λήψη.