Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Συνδεθείτε στο ESET HOME

Συνδέστε τη συσκευή σας με το ESET HOME για να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε όλες τις ενεργοποιημένες συνδρομές της ESET και τις συσκευές σας. Μπορείτε να ανανεώσετε, να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε τη συνδρομή σας και να δείτε σημαντικές λεπτομέρειες της συνδρομής. Στην πύλη διαχείρισης ή στην εφαρμογή για κινητές συσκευές ESET HOME, μπορείτε να προσθέσετε διάφορες συνδρομές, να πραγματοποιήσετε λήψη προϊόντων στις συσκευές σας, να ελέγξετε την κατάσταση ασφάλειας του προϊόντος ή να κάνετε κοινή χρήση συνδρομών μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

Συνδέστε τη συσκευή σας με το ESET HOME:


note

Εάν συνδεθείτε στο ESET HOME κατά την εγκατάσταση ή εάν επιλέξετε το στοιχείο Χρήση λογαριασμού ESET HOME ως μέθοδο ενεργοποίησης, ακολουθήστε τις οδηγίες στο θέμα Χρήση του λογαριασμού ESET HOME.

Εάν έχετε εγκαταστήσει ήδη το ESET Security Ultimate και το έχετε ενεργοποιήσει με μια συνδρομή που έχει προστεθεί στον λογαριασμό σας στο ESET HOME, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας στο ESET HOME χρησιμοποιώντας την πύλη ESET HOME. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον Οδηγό ηλεκτρονικής βοήθειας του ESET HOME και επιτρέψτε τη σύνδεση στο ESET Security Ultimate.

1.Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, κάντε κλικ στα στοιχεία Λογαριασμός ESET HOME > Σύνδεση με το ESET HOME ή κάντε κλικ στο στοιχείο Σύνδεση με το ESET HOME στην ειδοποίηση Σύνδεση αυτής της συσκευής με έναν λογαριασμό ESET HOME.

2.Σύνδεση στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.


note

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο ESET HOME, κάντε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία λογαριασμού για να εγγραφείτε ή δείτε τις οδηγίες στην Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη ή δείτε τις οδηγίες στην Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

3.Ρυθμίστε ένα Όνομα συσκευής και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.

4.Αφού συνδεθείτε επιτυχώς, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο λεπτομερειών. Κάντε κλικ στο στοιχείο Τέλος.