Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Λογαριασμός ESET HOME

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση σύνδεσης του λογαριασμού ESET HOME στο κύριο παράθυρο του προγράμματος > Λογαριασμός ESET HOME.

PAGE_MYESET

Αυτή η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό ESET HOME

Κάντε κλικ στο στοιχείο Σύνδεση με το ESET HOME για να συνδέσετε τη συσκευή σας με το ESET HOME και να διαχειριστείτε τις συνδρομές και τις προστατευμένες συσκευές σας. Μπορείτε να ανανεώσετε, να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε τη συνδρομή σας και να δείτε σημαντικές λεπτομέρειες. Στην πύλη διαχείρισης ή στην εφαρμογή για κινητές συσκευές ESET HOME, μπορείτε να προσθέσετε διάφορες συνδρομές, να πραγματοποιήσετε λήψη προϊόντων στις συσκευές σας, να ελέγξετε την κατάσταση ασφάλειας του προϊόντος ή να κάνετε κοινή χρήση της συνδρομής μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

Αυτή η συσκευή είναι συνδεδεμένη με έναν λογαριασμό ESET HOME

Μπορείτε να διαχειριστείτε την ασφάλεια της συσκευής σας απομακρυσμένα χρησιμοποιώντας την πύλη ESET HOME ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές. Κάντε κλικ στο App Store ή στο Google Play για να εμφανιστεί ένας κωδικός QR που μπορείτε να σαρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο για να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής ESET HOME για κινητές συσκευές από το App Store ή το Google Play.

Λογαριασμός ESET HOME – Το όνομα του λογαριασμού σας στο ESET HOME.

Όνομα συσκευής – Το όνομα αυτής της συσκευής που εμφανίζεται στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.

Άνοιγμα του ESET HOME – Ανοίγει την πύλη διαχείρισης του ESET HOME.

Για να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας από τον λογαριασμό σας στο ESET HOME, κάντε κλικ στα στοιχεία Αποσύνδεση από το ESET HOME > Αποσύνδεση. Η συνδρομή που χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση θα παραμείνει ενεργή και η συσκευή σας θα προστατεύεται.