Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Τεχνική υποστήριξη

Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, κάντε κλικ στο στοιχείο Βοήθεια και υποστήριξη > Τεχνική υποστήριξη.

Επικοινωνία με την Τεχνική υποστήριξη

Υποβολή αιτήματος υποστήριξης – Εάν δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση στο πρόβλημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φόρμα που βρίσκεται στον ιστότοπο της ESET, για να επικοινωνήσετε γρήγορα με το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης της ESET. Με βάση τις ρυθμίσεις σας, εμφανίζεται το παράθυρο Υποβολή δεδομένων ρύθμισης παραμέτρων συστήματος πριν από τη συμπλήρωση της διαδικτυακής φόρμας.

Λήψη πληροφοριών για την Τεχνική υποστήριξη

Λεπτομέρειες για την Τεχνική υποστήριξη – Όταν σας ζητηθεί, μπορείτε να αντιγράψετε και να αποστείλετε πληροφορίες στην Τεχνική υποστήριξη της ESET (όπως τα στοιχεία της συνδρομής, το όνομα του προϊόντος, την έκδοση του προϊόντος, το λειτουργικό σύστημα και πληροφορίες του υπολογιστή).

ESET Log Collector – Συνδέεται με το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής ESET Log Collector που συλλέγει αυτόματα πληροφορίες και αρχεία καταγραφής από τον υπολογιστή, προκειμένου να βοηθήσει στην ταχύτερη επίλυση ζητημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον ηλεκτρονικό οδηγό χρήστη του ESET Log Collector.

Ενεργοποιήστε το στοιχείο Ενεργοποίηση προηγμένης καταγραφής για να δημιουργήσετε προηγμένες καταγραφές για όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες, ώστε να βοηθήσετε τους προγραμματιστές να διαγνώσουν και να επιλύσουν προβλήματα. Το ελάχιστο επίπεδο λεπτομερειών καταγραφής ρυθμίζεται σε Διαγνωστικό επίπεδο. Η προηγμένη καταγραφή θα απενεργοποιείται αυτόματα μετά από δύο ώρες, εκτός εάν τη σταματήσετε νωρίτερα κάνοντας κλικ στο στοιχείο Διακοπή προηγμένης καταγραφής. Όταν δημιουργηθούν όλα τα αρχεία καταγραφής, το παράθυρο ειδοποίησης εμφανίζεται και παρέχει άμεση πρόσβαση στο φάκελο «Διαγνωστικός έλεγχος" με τα αρχεία καταγραφής που δημιουργήθηκαν.