Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Εργασία με το ESET Security Ultimate

Το κύριο παράθυρο του προγράμματος του ESET Security Ultimate χωρίζεται σε δύο ενότητες. Το κύριο παράθυρο στα δεξιά εμφανίζει πληροφορίες που αντιστοιχούν στην επιλογή που έχει γίνει από το κύριο μενού στα αριστερά.


note

Εικονογραφημένες οδηγίες

Ανατρέξτε στο θέμα Άνοιγμα του κύριου παραθύρου του προγράμματος των προϊόντων ESET για Windows για εικονογραφημένες οδηγίες που είναι διαθέσιμες στα Αγγλικά και σε αρκετές άλλες γλώσσες.

Μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό χρωμάτων του γραφικού περιβάλλοντος χρήστη του ESET Security Ultimate στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του προγράμματος. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Συνδυασμός χρωμάτων (το εικονίδιο αλλάζει με βάση τον τρέχοντα επιλεγμένο συνδυασμό χρωμάτων) που βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο Ελαχιστοποίηση και επιλέξτε τον συνδυασμό χρωμάτων από το αναπτυσσόμενο μενού:

Ίδιο με το χρώμα του συστήματος – Ρυθμίζει τον συνδυασμό χρωμάτων του ESET Security Ultimate με βάση τις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος.

Σκουρόχρωμο – Το ESET Security Ultimate θα έχει έναν σκούρο συνδυασμό χρωμάτων (σκουρόχρωμη λειτουργία).

Φωτεινό – Το ESET Security Ultimate θα έχει έναν τυπικό, ανοιχτόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων.

PAGE_HOME

Επιλογές κύριου μενού:

Επισκόπηση – Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση προστασίας του ESET Security Ultimate.

Σάρωση υπολογιστή – Διαμορφώστε και ξεκινήστε σάρωση του υπολογιστή σας ή δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη σάρωση.

Ενημέρωση – Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις της μονάδας και του μηχανισμού ανίχνευσης.

Εργαλεία – Παρέχει πρόσβαση στον Ελεγκτή δικτύου και σε άλλες δυνατότητες που βοηθούν να απλοποιηθεί η διαχείριση του προγράμματος και προσφέρουν πρόσθετες επιλογές για προχωρημένους χρήστες.

Ρυθμίσεις – Παρέχει επιλογές ρύθμισης παραμέτρων για τις δυνατότητες προστασίας του ESET Security Ultimate (, Προστασία υπολογιστή, Προστασία διαδικτύου, Προστασία δικτύου και Εργαλεία ασφαλείας) και πρόσβαση στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Βοήθεια και υποστήριξη – Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή, το εγκατεστημένο προϊόν ESET και συνδέσμους για την Ηλεκτρονική βοήθεια, τη Γνωσιακή βάση της ESET και την τεχνική υποστήριξη.

Λογαριασμός ESET HOMEΣυνδέστε τη συσκευή σας με το ESET HOME ή ελέγξτε την κατάσταση σύνδεσης του λογαριασμού με το ESET HOME. Χρησιμοποιήστε το ESET HOME για να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του Anti-Theft και την ενεργοποιημένη συνδρομή ESET και τις συσκευές.