Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Βοήθεια και υποστήριξη

Κάντε κλικ στο στοιχείο Βοήθεια και υποστήριξη στο κύριο παράθυρο του προγράμματος για να εμφανιστούν πληροφορίες υποστήριξης και εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

ICON_HELP_LICENSE Συνδρομή

Αντιμετώπιση προβλημάτων συνδρομών – Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να βρείτε λύσεις για προβλήματα με την ενεργοποίηση ή την αλλαγή συνδρομής.

Αλλαγή συνδρομής – Κάντε κλικ για να ανοίξετε το παράθυρο ενεργοποίησης και να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας. Εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο ESET HOME, επιλέξτε μια συνδρομή από τον λογαριασμό σας στο ESET HOME ή προσθέστε μια νέα.

ICON_HELP_PRODUCTΕγκατεστημένο προϊόν

What's New – Κάντε κλικ σε αυτό το στοιχείο για να ανοίξει το παράθυρο πληροφοριών σχετικά με τις νέες και βελτιωμένες δυνατότητες.

Σχετικά με το ESET Security Ultimate – Εμφανίζει πληροφορίες για το αντίγραφο του ESET Security Ultimate που χρησιμοποιείτε.

Αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντος – Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν πιο συχνά.

Αλλαγή προϊόντος – Κάντε κλικ για να δείτε εάν μπορείτε να αλλάξετε το ESET Security Ultimate με μια διαφορετική σειρά προϊόντων με την τρέχουσα συνδρομή.

ICON_HELP_HELP Σελίδα βοήθειας – Κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να εκκινήσουν οι σελίδες βοήθειας του ESET Security Ultimate.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Τεχνική υποστήριξη

ICON_HELP_KB Γνωσιακή βάση – Η Γνωσιακή βάση της ESET περιέχει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, καθώς και συνιστώμενες λύσεις για διάφορα θέματα. Η Γνωσιακή βάση ενημερώνεται τακτικά από τους ειδικούς τεχνικούς της ESET και είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων.