Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Ρυθμίσεις εισαγωγής και εξαγωγής

Μπορείτε να εισάγετε ή να εξάγετε το προσαρμοσμένο αρχείο διαμόρφωσης .xml του ESET Security Ultimate από το μενού Ρυθμίσεις.


note

Εικονογραφημένες οδηγίες

Ανατρέξτε στο θέμα Εισαγωγή ή εξαγωγή ρυθμίσεων ρύθμισης παραμέτρων της ESET χρησιμοποιώντας ένα αρχείο .xml, για εικονογραφημένες οδηγίες που είναι διαθέσιμες στα Αγγλικά και σε αρκετές άλλες γλώσσες.

Η εισαγωγή και η εξαγωγή αρχείων ρύθμισης παραμέτρων είναι χρήσιμες, εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας της τρέχουσας ρύθμισης παραμέτρων του ESET Security Ultimate για χρήση αργότερα. Η επιλογή εξαγωγής ρυθμίσεων είναι επίσης βολική, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την προτιμώμενη ρύθμιση παραμέτρων σας σε πολλαπλά συστήματα. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα αρχείο .xml για να μεταφέρετε αυτές τις ρυθμίσεις.

Η εισαγωγή μιας ρύθμισης παραμέτρων είναι πολύ εύκολη. Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, κάντε κλικ στα στοιχεία Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις εισαγωγής/εξαγωγής και επιλέξτε Ρυθμίσεις εισαγωγής. Πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου ρύθμισης παραμέτρων ή κάντε κλικ στο κουμπί ... για να αναζητήσετε το αρχείο ρύθμισης παραμέτρων που θέλετε να εισαγάγετε.

Για να εξαγάγετε μια ρύθμιση παραμέτρων, στο παράθυρο του κύριου προγράμματος, κάντε κλικ στα στοιχεία Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις εισαγωγής/εξαγωγής. Επιλέξτε Εξαγωγή ρυθμίσεων και πληκτρολογήστε την πλήρη διαδρομή αρχείου με το όνομα. Κάντε κλικ στο στοιχείο ... για να μεταβείτε σε μια θέση στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε το αρχείο ρύθμισης παραμέτρων.


note

Ενδέχεται να προκύψει σφάλμα κατά την εξαγωγή των ρυθμίσεων αν δεν έχετε επαρκή δικαιώματα για εγγραφή του αρχείου εξαγωγής στον καθορισμένο κατάλογο.

IMPORTEXPORT_CONFIG