Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Η ενεργοποίηση απέτυχε λόγω υπέρβασης ορίου της συνδρομής

Ζήτημα

Ενδέχεται να παρουσιάζεται υπέρβαση ορίου ή κατάχρηση της συνδρομής σας

Η ενεργοποίηση απέτυχε λόγω υπέρβασης ορίου της συνδρομής

Λύση

Υπάρχουν περισσότερες συσκευές που χρησιμοποιούν αυτήν τη συνδρομή από αυτές που επιτρέπονται. Μπορεί να έχετε πέσει θύμα πειρατείας λογισμικού ή πλαστού λογισμικού. Η συνδρομή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ESET. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα άμεσα εάν σας επιτρέπεται να διαχειριστείτε τη συνδρομή στον λογαριασμό σας στο ESET HOME ή εάν αγοράσατε τη συνδρομή από νόμιμη πηγή. Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, δημιουργήστε έναν.

Εάν είστε κάτοχος συνδρομής και δεν σας ζητήθηκε να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας:

1.Για να διαχειριστείτε τη συνδρομή ESET, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στη διεύθυνση https://home.eset.com. Αποκτήστε πρόσβαση στο ESET License Manager και καταργήστε ή απενεργοποιήστε θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Τι να κάνετε σε περίπτωση υπέρβασης ορίου της συνδρομής.

2.Για να ταυτοποιήσετε και να αναφέρετε μια πειρατική συνδρομή της ESET, επισκεφτείτε το άρθρο «Ταυτοποίηση και αναφορά πειρατικών συνδρομών ESET» για οδηγίες.

3.Εάν δεν είστε βέβαιοι, κάντε κλικ στο κουμπί «Πίσω» και στείλτε email στην Τεχνική υποστήριξη της ESET.

Εάν δεν είστε ο κάτοχος της συνδρομής, επικοινωνήστε με τον κάτοχο αυτής της συνδρομής για να ενημερώσετε ότι δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν ESET λόγω υπέρβασης ορίου της συνδρομής. Ο κάτοχος μπορεί να λύσει το πρόβλημα στην πύλη ESET HOME.

Εάν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας (μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις), εισαγάγετε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε αρχικά για να αγοράσετε ή να ενεργοποιήσετε το ESET Security Ultimate.