Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

ESET Security Ultimate

Το ESET Security Ultimate αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση για πραγματικά ολοκληρωμένη ασφάλεια του υπολογιστή. Η πιο πρόσφατη έκδοση του μηχανισμού σάρωσης ESET LiveGrid®, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες μονάδες Firewall και Antispam, αξιοποιεί την ταχύτητα και την ακρίβεια για να διατηρεί ασφαλή τον υπολογιστή σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα έξυπνο σύστημα που βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση για επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να θέσει τον υπολογιστή σας σε κίνδυνο.

Το ESET Security Ultimate είναι μια πλήρης λύση ασφάλειας που συνδυάζει μέγιστη προστασία και ελάχιστο αποτύπωμα στο σύστημα. Οι προηγμένες τεχνολογίες μας χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για να αποτρέψουν τη διείσδυση από ιούς, spyware, trojan horses, worm, adware, rootkit και άλλες απειλές, χωρίς να παρακωλύουν την απόδοση του συστήματος ή να διαταράσσουν τον υπολογιστή σας.

Δυνατότητες και οφέλη

Εκ νέου σχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη

Το περιβάλλον χρήστη σε αυτή την έκδοση έχει επανασχεδιαστεί και απλοποιηθεί σημαντικά βάσει των αποτελεσμάτων των δοκιμών χρηστικότητας. Όλα τα περιεχόμενα και οι ειδοποιήσεις του γραφικού περιβάλλοντος έχουν μελετηθεί προσεκτικά και το περιβάλλον χρήστη παρέχει πλέον υποστήριξη για γλώσσες που γράφονται από δεξιά προς τα αριστερά, όπως εβραϊκά και αραβικά. Η Ηλεκτρονική βοήθεια είναι πλέον ενοποιημένη με το ESET Security Ultimate και παρέχει περιεχόμενο υποστήριξης το οποίο ενημερώνεται δυναμικά.

Σκουρόχρωμη λειτουργία

Μια επέκταση που σας βοηθά να αλλάξετε γρήγορα την οθόνη σε σκούρο θέμα. Μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό χρωμάτων που προτιμάτε στα Στοιχεία περιβάλλοντος χρήστη.

Προστασία από ιούς και spyware

Προληπτική ανίχνευση και καθαρισμός των περισσότερων γνωστών και άγνωστων ιών, Worm, Trojan και Rootkit. Ο Προηγμένος ευριστικός έλεγχος επισημαίνει ακόμη και κακόβουλο λογισμικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά, προστατεύοντάς σας από άγνωστες απειλές και εξουδετερώνοντάς τις προτού κάνουν κακό. Η Προστασία πρόσβασης στο διαδίκτυο και η προστασία Anti-Phishing λειτουργούν με παρακολούθηση της επικοινωνίας μεταξύ των προγραμμάτων περιήγησης στον ιστό και των απομακρυσμένων διακομιστών (συμπεριλαμβανομένου του SSL). Η Ενεργοποίηση προστασίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας παρέχει έλεγχο της επικοινωνίας email που λαμβάνεται μέσω των πρωτοκόλλων POP3(S) και IMAP(S).

Τακτικές ενημερώσεις

Η τακτική ενημέρωση του μηχανισμού ανίχνευσης (ο οποίος ονομαζόταν παλαιότερα «βάση αναγνώρισης ιών») και των μονάδων του προγράμματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στον υπολογιστή σας.

ESET LiveGrid®
(Φήμη που βασίζεται σε Cloud)

Μπορείτε να ελέγξετε τη φήμη των διεργασιών που εκτελούνται και των αρχείων απευθείας από το ESET Security Ultimate.

Έλεγχος συνδεδεμένων συσκευών

Σαρώνει αυτόματα όλες τις μονάδες δίσκου USB flash, τις κάρτες μνήμης και τα CD/DVD. Αποκλείει τα αφαιρούμενα μέσα με βάση τους τύπους του μέσου, τον κατασκευαστή, το μέγεθος και άλλα χαρακτηριστικά.

Λειτουργικότητα HIPS

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του συστήματος με μεγάλη λεπτομέρεια, να καθορίσετε κανόνες για το μητρώο του συστήματος, τις ενεργές διεργασίες και τα προγράμματα και να ρυθμίσετε τη στάση ασφάλειας που κρατάτε.

Λειτουργία Gamer

Αναβάλλει την εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων, ενημερώσεων και άλλων δραστηριοτήτων που εντείνουν τη λειτουργία του συστήματος για να διατηρούνται οι πόροι του συστήματος για παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες πλήρους οθόνης.

Δυνατότητες του ESET Security Ultimate

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση

Η Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση παρέχει ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε πύλες ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών ή ηλεκτρονικών πληρωμών, για να διασφαλίζεται ότι όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται σε αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον.

Υποστήριξη για υπογραφές δικτύου

Οι υπογραφές δικτύου επιτρέπουν γρήγορη εξακρίβωση στοιχείων και αποκλείουν την κακόβουλη κυκλοφορία προς και από συσκευές που σχετίζονται με bot και προγράμματα που εκμεταλλεύονται κενά ασφαλείας. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να θεωρηθεί ως βελτίωση της Προστασίας botnet.

Έξυπνο Firewall

Αποτρέπει την πρόσβαση στον υπολογιστή σας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και την εκμετάλλευση των προσωπικών σας δεδομένων.

Antispam του προγράμματος-πελάτη email

Τα μηνύματα spam αντιπροσωπεύουν 50 τοις εκατό του συνόλου της επικοινωνίας με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Το Antispam του προγράμματος-πελάτη email προστατεύει από αυτό το πρόβλημα.

Anti-Theft

Το Anti-Theft επεκτείνει την ασφάλεια σε επίπεδο χρήστη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του υπολογιστή. Εάν εγκαταστήσετε το ESET Security Ultimate και το Anti-Theft, η συσκευή σας θα αναγράφεται στη διασύνδεση διαδικτύου. Η διασύνδεση διαδικτύου σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη ρύθμιση παραμέτρων του Anti-Theft και τις δυνατότητες του Anti-Theft στη συσκευή σας.

Γονικός έλεγχος

Προστατεύει την οικογένειά σας από δυνητικά προσβλητικό περιεχόμενο ιστού αποκλείοντας διάφορες κατηγορίες ιστότοπων.

Password Manager

το Password Manager προστατεύει και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Secure Data

Το Secure Data σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε δεδομένα στον υπολογιστή σας και σε αφαιρούμενες μονάδες δίσκου για να αποτρέπεται η κατάχρηση ιδιωτικών, εμπιστευτικών πληροφοριών.

ESET LiveGuard

Ανακαλύπτει και σταματά απειλές που δεν έχουν εντοπιστεί ξανά και επεξεργάζεται πληροφορίες για μελλοντική ανίχνευση.

VPN

Διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή, αποφύγετε την ανεπιθύμητη παρακολούθηση και ενισχύστε το απόρρητό σας με την πρόσθετη ασφάλεια μιας ανώνυμης διεύθυνσης IP.

ESET Identity Protection

Προστατεύει τα προσωπικά, πιστοληπτικά και οικονομικά σας στοιχεία. Το ESET Identity Protection ανιχνεύει την παράνομη πώληση των προσωπικών στοιχείων σας παρέχοντας συνεχή παρακολούθηση.

Μια συνδρομή πρέπει να είναι ενεργή για δυνατότητες του ESET Security Ultimate για να είναι λειτουργική. Συνιστάται να ανανεώσετε τη συνδρομή σας αρκετές εβδομάδες πριν από τη λήξη της συνδρομής για το ESET Security Ultimate.