Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Χρήση του λογαριασμού ESET HOME

Συνδέστε τη συσκευή σας με το ESET HOME για να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε όλες τις ενεργοποιημένες συνδρομές της ESET και τις συσκευές σας. Μπορείτε να ανανεώσετε, να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε τη συνδρομή σας και να δείτε σημαντικές λεπτομέρειες της συνδρομής. Στην πύλη διαχείρισης ή στην εφαρμογή για κινητές συσκευές ESET HOME, μπορείτε να προσθέσετε διάφορες συνδρομές, να πραγματοποιήσετε λήψη προϊόντων στις συσκευές σας, να ελέγξετε την κατάσταση ασφάλειας του προϊόντος ή να κάνετε κοινή χρήση συνδρομών μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

Αφού επιλέξετε Χρήση λογαριασμού ESET HOME ως μεθόδου ενεργοποίησης ή κατά τη σύνδεση με το λογαριασμό ESET HOME κατά την εγκατάσταση:

1.Σύνδεση στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.


note

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο ESET HOME, κάντε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία λογαριασμού για να εγγραφείτε ή δείτε τις οδηγίες στην Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη ή δείτε τις οδηγίες στην Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.

2.Ρυθμίστε ένα Όνομα συσκευής για τη συσκευή σας, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες ESET HOME και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.

3.Επιλέξτε μια συνδρομή για ενεργοποίηση ή προσθέστε μια νέα συνδρομή. Κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια για να ενεργοποιήσετε το ESET Security Ultimate.