Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Δωρεάν κλειδί ενεργοποίησης ESET

Η συνδρομή για το ESET Security Ultimate δεν είναι δωρεάν.

Το κλειδί ενεργοποίησης της ESET είναι μια μοναδική ακολουθία γραμμάτων και αριθμών που διαχωρίζονται με μια παύλα, το οποίο παρέχεται από την ESET για να επιτρέπεται η νόμιμη χρήση του ESET Security Ultimate σε συμμόρφωση με τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη. Κάθε τελικός χρήστης δικαιούται να χρησιμοποιεί το κλειδί ενεργοποίησης μόνο στο βαθμό που έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το ESET Security Ultimate με βάση τον αριθμό αδειών χρήσης που έχουν εκχωρηθεί από την ESET. Το κλειδί ενεργοποίησης θεωρείται εμπιστευτικό και δεν μπορεί να γίνεται κοινή χρήση του. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση μιας συνδρομής χρησιμοποιώντας το ESET HOME.

Υπάρχουν πηγές στο Internet οι οποίες ενδέχεται να σας παράσχουν «δωρεάν» κλειδιά ενεργοποίησης της ESET, αλλά να θυμάστε:

Εάν κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση «Δωρεάν συνδρομή της ESET», ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ο υπολογιστής ή η συσκευή σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να κρύβεται σε ανεπίσημο περιεχόμενο του διαδικτύου (π.χ. βίντεο), σε ιστότοπους που εμφανίζουν διαφημίσεις για να κερδίσουν χρήματα με βάση τις επισκέψεις σας κ.λπ. Συνήθως, πρόκειται για παγίδα.

Η ESET μπορεί και απενεργοποιεί τις πειρατικές συνδρομές.

Η κατοχή ενός πειρατικού κλειδιού ενεργοποίησης δεν ευθυγραμμίζεται με τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη την οποία πρέπει να αποδεχτείτε για να εγκαταστήσετε το ESET Security Ultimate.

Αγοράζετε τη συνδρομή της ESET μόνο μέσω επίσημων καναλιών, όπως το www.eset.com, τους διανομείς ή μεταπωλητές της ESET (μην αγοράζετε συνδρομή από ανεπίσημους ιστότοπους τρίτων όπως το eBay ή κοινόχρηστη συνδρομή από τρίτους).

Η λήψη ενός οικιακού ESET Security Ultimate είναι δωρεάν, αλλά η ενεργοποίηση κατά την εγκατάσταση απαιτεί ένα έγκυρο κλειδί ενεργοποίησης της ESET (μπορείτε να το λάβετε και να το εγκαταστήσετε, αλλά χωρίς ενεργοποίηση δεν θα λειτουργεί)

Μην κοινοποιείτε τη συνδρομή σας στο Internet ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ενδέχεται να διαδοθεί ευρέως).

Για να ταυτοποιήσετε και να αναφέρετε μια πειρατική συνδρομή της ESET, επισκεφτείτε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης για οδηγίες.


Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν ασφάλειας ESET, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δοκιμαστική έκδοση μέχρι να αποφασίσετε:

1.Ενεργοποίηση του ESET Security Ultimate χρησιμοποιώντας μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση

2.Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Beta της ESET

3.Εγκαταστήστε το ESET Mobile Security εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή Android, είναι freemium (δωρεάν με την αγορά προϊόντος).

Για να εξασφαλίσετε έκπτωση / να παρατείνετε την άδεια χρήσης σας, Ανανεώστε την άδεια χρήσης ESET.