Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη

Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη παρέχετε στην ESET ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων της. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων είναι διαθέσιμες στην Πολιτική απορρήτου.

Η συγκατάθεσή σας

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική και απαιτεί τη συγκατάθεσή σας. Στη συνέχεια, η συμμετοχή σας είναι παθητική. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις προϊόντος ανά πάσα στιγμή. Με αυτό τον τρόπο δεν θα επιτρέπεται πλέον στην εταιρεία να επεξεργαστεί περαιτέρω τα ανώνυμα δεδομένα σας.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις προϊόντος ανά πάσα στιγμή

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Δεδομένα σχετικά με την αλληλεπίδραση με το προϊόν

Με αυτές οι πληροφορίες μαθαίνουμε περισσότερα για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προϊόντα μας. Χάρη σε αυτές τις πληροφορίες, γνωρίζουμε για παράδειγμα ποιες λειτουργικότητες χρησιμοποιούνται συχνά, ποιες ρυθμίσεις τροποποιούν οι χρήστες ή πόση ώρα αναλώνουν στη χρήση του προϊόντος.

Δεδομένα σχετικά με τις συσκευές

Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε πού και σε ποιες συσκευές χρησιμοποιούνται τα προϊόντα μας. Τυπικά παραδείγματα είναι το μοντέλο συσκευής, η χώρα, η έκδοση και η ονομασία του λειτουργικού συστήματος.

Δεδομένα διαγνωστικού ελέγχου σφαλμάτων

Επίσης, συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τα περιστατικά σφάλματος και διακοπής λειτουργίας. Για παράδειγμα, ποιο σφάλμα προέκυψε και τις ενέργειες που οδήγησαν σε αυτό.

Γιατί συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες;

Αυτές οι ανώνυμες πληροφορίες μάς επιτρέπουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας για τους χρήστες μας. Μας βοηθούν να βελτιώνουμε τη σχετικότητα των προϊόντων μας και να γίνονται όσο το δυνατόν πιο εύκολα στη χρήση και χωρίς σφάλματα.

Ποιος ελέγχει αυτές τις πληροφορίες;

Η ESET, spol. s r.o. είναι ο μοναδικός ελεγκτής των δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο του προγράμματος. Οι πληροφορίες αυτές δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.