Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Ρύθμιση πρόσβασης

Οι ρυθμίσεις του ESET Security Ultimate αποτελούν κρίσιμο μέρος της πολιτικής ασφαλείας σας. Οι μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις μπορούν δυνητικά να θέσουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την προστασία του συστήματός σας. Για να αποφεύγονται μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις, μπορείτε να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τις παραμέτρους εγκατάστασης και κατάργησης εγκατάστασης του ESET Security Ultimate. Η ρύθμιση παραμέτρων της πρόσβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί στη διαδρομή Ρυθμίσεις για προχωρημένους > Περιβάλλον χρήστη > Ρύθμιση πρόσβασης.

Για να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για την προστασία των παραμέτρων εγκατάστασης και κατάργησης εγκατάστασης του ESET Security Ultimate, κάντε κλικ στην επιλογή Ρύθμιση που βρίσκεται δίπλα στο στοιχείο Προστασία ρυθμίσεων με κωδικό πρόσβασης.


note

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, εμφανίζεται το παράθυρο για την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης. Εάν ξεχάσετε ή χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στην παρακάτω επιλογή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης και εισαγάγετε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή της συνδρομής. Η ESET θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κωδικό επαλήθευσης και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασής σας.

Πώς να ξεκλειδώσετε τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή κωδικού πρόσβασης που βρίσκεται δίπλα στο στοιχείο Προστασία ρυθμίσεων με κωδικό πρόσβασης.

Για να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Κατάργηση που βρίσκεται δίπλα στο στοιχείο Προστασία ρυθμίσεων με κωδικό πρόσβασης.

CONFIG_PASSWORD