Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Πώς να ξεκλειδώσετε τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους με προστασία με κωδικό πρόσβασης

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην προστατευμένη Εγκατάσταση για προχωρημένους, εμφανίζεται το παράθυρο για την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης. Εάν ξεχάσετε ή χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Επαναφορά κωδικού πρόσβασης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή της συνδρομής. Η ESET θα σας στείλει ένα email με τον κωδικό επαλήθευσης. Πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης και, στη συνέχεια, γράψτε και επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός επαλήθευσης είναι έγκυρος για επτά ημέρες.

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης μέσω του λογαριασμού ESET HOME – Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή εάν η συνδρομή που χρησιμοποιήθηκε για ενεργοποίηση συσχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο ESET HOME. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τη διεύθυνση email σας ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης, κάντε κλικ στο στοιχείο Επικοινωνία με την Τεχνική υποστήριξη. Θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο της ESET για να επικοινωνήσετε με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Δημιουργία κωδικού για την Τεχνική υποστήριξη – Αυτή η επιλογή δημιουργεί έναν κωδικό για την Τεχνική υποστήριξη. Αντιγράψτε τον κωδικό που παρέχεται από την Τεχνική υποστήριξη και κάντε κλικ στο στοιχείο Έχω κωδικό επαλήθευσης. Πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης και, στη συνέχεια, γράψτε και επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός επαλήθευσης είναι έγκυρος για επτά ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Ξεκλείδωμα του κωδικού ρυθμίσεων στα οικιακά προϊόντα της ESET για Windows.