Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του οικιακού προϊόντος ESET για Windows χρησιμοποιώντας το παρακάτω πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης (.exe). Επιλέξτε την έκδοση του οικιακού προϊόντος ESET που θα λάβετε (32 bit, 64 bit ή ARM).

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Security Ultimate

Λήψη 64 bit

Λήψη 32 bit

Λήψη ARM

Λήψη 64 bit

Λήψη 32 bit

Λήψη ARM

Λήψη 64 bit

Λήψη 32 bit

Λήψη ARM

Λήψη 64 bit

Λήψη 32 bit

Λήψη ARM


important

Εάν έχετε ενεργή σύνδεση στο Internet, εγκαταστήστε το προϊόν ESET χρησιμοποιώντας ένα Πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης.

Μόλις εκκινήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης (.exe), ο Οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διεργασία ρύθμισης.

INSTALLATION_WELCOME

1.Επιλέξτε την κατάλληλη γλώσσα από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.


note

Εάν εγκαθιστάτε μια πιο πρόσφατη έκδοση επάνω από την προηγούμενη έκδοση με ρυθμίσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του κωδικού ρυθμίσεων στις Ρυθμίσεις πρόσβασης.

2.Επιλέξτε την προτίμησή σας για τις ακόλουθες δυνατότητες, διαβάστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια ή στο στοιχείο Να επιτρέπονται όλες και συνέχεια για να ενεργοποιήσετε όλες τις δυνατότητες:

Σύστημα σχολίων ESET LiveGrid®

Ενδεχομένως ανεπιθύμητες εφαρμογές

Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη


note

Εάν κάνετε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια ή Να επιτρέπονται όλες και συνέχεια, αποδέχεστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική απορρήτου.

3.Κάντε κλικ στο στοιχείο Παράλειψη σύνδεσης. Όταν συνδεθείτε στο Internet, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας με το λογαριασμό στο ESET HOME.

4.Κάντε κλικ στο στοιχείο Παράλειψη ενεργοποίησης. Το ESET Security Ultimate πρέπει να ενεργοποιηθεί μετά την εγκατάσταση για να είναι πλήρως λειτουργικό. Η ενεργοποίηση προϊόντος απαιτεί ενεργή σύνδεση στο Internet.

5.Ο Οδηγός εγκατάστασης εμφανίζει το προϊόν ESET που θα εγκατασταθεί με βάση το πρόγραμμα εγκατάστασης χωρίς σύνδεση που έχετε λάβει. Κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια για να ξεκινήσετε τη διεργασία εγκατάστασης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.


note

Εάν υπάρχουν υπολείμματα (αρχεία ή φάκελοι) από προϊόντα ESET η εγκατάσταση των οποίων καταργήθηκε στο παρελθόν, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε την κατάργησή τους. Κάντε κλικ στο στοιχείο Εγκατάσταση για να συνεχίσετε.

6.Κάντε κλικ στο στοιχείο Τέλος για έξοδο από τον Οδηγό εγκατάστασης.

MONITOR_RED Πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εγκατάστασης.