Navigeren in ESET Cloud Office Security

Bekijk hier hoe u kunt navigeren in de ESET Cloud Office Security-interface. U kunt snel vertrouwd raken met de navigatie-elementen en -tools van ESET Cloud Office Security, die intuïtief, gebruiksvriendelijk én interactief zijn.

Gebruik de navigatiebalk aan de linkerkant om te schakelen tussen verschillende onderdelen van de ESET Cloud Office Security-console:

icon_users Gebruikers

icon_teams_and_sites Teams en sites

icon_detections Detecties

icon_quarantine Quarantaine

icon_scan_logs Scanlogboeken

icon_reports Rapporten

icon_policies Beleid

icon_license Licentiebeheer

icon_audit_log Controlelogboek

icon_settings Instellingen

icon_collapse_tiny Samenvouwen — Vouw het navigatiemenu uit en vouw het samen. Het uitvouwen van het paneel geeft het dashboard meer ruimte op het scherm. Als u het navigatiedeelvenster wilt uitvouwen, klikt u op het pictogram icon_expand_tiny.

De werkbalk bovenaan is altijd beschikbaar:

toolbar_navigate

icon_navigator Productnavigator: snelle toegang tot ESET-consoles en andere nuttige koppelingen. (U kunt de betreffende producten bekijken al naargelang uw licentie en toegangsrechten).

exlink ESET Business Account en ESET MSP Administrator (hybride licentieaccount) – Als u hetzelfde e-mailadres hebt geregistreerd in zowel ESET MSP Administrator als ESET Business Account (eenmalige aanmelding), kunt u schakelen tussen de ESET Business Account- en ESET MSP Administrator-weergave.

icon_notification_tiny Meldingen weergeven — Klik op het belpictogram icon_notification_tiny op de bovenste balk om alle meldingen weer te geven.

icon_qlinks Snelle koppelingen — Biedt gemakkelijk toegang tot Tenant toevoegen, Nieuw beleid, ESET Business Account en ESET MSP Administrator.

icon_help Help — De eerste koppeling in dit menu verwijst altijd naar de online-Help voor het weergegeven scherm. Als u een probleem niet kunt oplossen, zoek dan in de ESET-kennisbank of het Supportforum. U kunt ook Feedback verzenden of een Sample ter analyse verzenden. Open de pagina Info met uitvoerige informatie over de ESET Cloud Office Security-versie en met koppelingen naar juridische documenten.

icon_user Gebruiker (momenteel aangemeld) – Geeft de gebruikersnaam weer. Klik op Thema instellen en selecteer het gewenste thema in het vervolgkeuzemenu:

Standaardthema (licht): ESET Cloud Office Security wordt weergegeven met een licht kleurenschema (standaard).

Donker thema: ESET Cloud Office Security wordt weergegeven met een donker kleurenschema (donkere modus).

Thema van besturingssysteem: het kleurenschema van ESET Cloud Office Security wordt gebaseerd op de instellingen van uw besturingssysteem.

icon_logout Afmelden — Druk op dit pictogram dat overal aanwezig is om de ESET Cloud Office Security-console te verlaten.

Taal van de ESET Cloud Office Security-portal wijzigen

Meld u aan bij ESET Business Account op ESET MSP Administrator of navigeer naar Gebruikersbeheer en kies voor Bewerken van de gebruiker. Zoek naar de taalinstelling voor ESET Cloud Office Security, wijzig deze in uw voorkeurstaal en klik op Opslaan voordat u het scherm Profiel sluit.

set_lng