Licentiebeheer

In het hoofdvenster ziet u een overzicht van de licenties die uit ESET Business Account of ESET MSP Administrator zijn verwijderd. U kunt alle licentiepools, sites of bedrijven zien die beschikbaar zijn in de ESET Business Account-portal of ESET MSP Administrator-portal. Met Licentiebeheer kunt u gebruikers beveiligen of de beveiliging opheffen.

Als u hetzelfde e-mailadres hebt geregistreerd in zowel ESET MSP Administrator als ESET Business Account (eenmalige aanmelding), kunt u schakelen tussen de ESET Business Account- en ESET MSP Administrator-weergave (hybride licentieaccount).

eba_ema_hybrid

Als u een licentie hebt voor ESET Cloud Office Security, kunt u de ESET LiveGuard Advanced-functie zonder extra kosten gebruiken. U vindt het ELG-label naast de licentie-id.

arrow_down_businessLicentiebeheer met ESET Business Account
arrow_down_businessLicentiebeheer met ESET MSP Administrator