ESET LiveGuard Advanced

ESET LiveGuard Advanced biedt een extra beveiligingslaag dankzij geavanceerde op ESET Cloud gebaseerde technologie om nieuwe, nooit eerder geziene bedreigingstypen te detecteren. ESET LiveGuard Advanced geeft u het voordeel dat u beschermd bent tegen mogelijke gevolgen die door nieuwe bedreigingen worden veroorzaakt. Als ESET LiveGuard Advanced verdachte code of gedrag detecteert, voorkomt het programma verdere bedreigingsactiviteit door de code tijdelijk in quarantaine te plaatsen.

Er wordt automatisch een sample van de verdachte code (een bestand of e-mailbericht) bij ESET Cloud ingediend, waar de ESET LiveGuard Advanced-server de sample met de geavanceerde malwaredetectie-engines analyseert. Terwijl bestanden of e-mails zich in quarantaine bevinden, wacht ESET Cloud Office Security op de resultaten van de ESET LiveGuard Advanced-server.

Nadat de analyse is voltooid, ontvangt uw ESET Cloud Office Security een rapport met een samenvatting van het gedrag van de waargenomen sample. Als de sample onschadelijk blijkt, wordt het vrijgegeven en uit quarantaine gehaald. Anders blijft het in quarantaine staan.

ESET LiveGuard Advanced-resultaten van samples zijn meestal binnen een paar minuten beschikbaar voor e-mailberichten. Het standaardwachtinterval is echter ingesteld op 5 minuten. In zeldzame gevallen, wanneer de ESET LiveGuard Advanced-resultaten er niet binnen het interval zijn, wordt het bericht vrijgegeven. U kunt het interval wijzigen in de gewenste tijd (alles tussen 5-60 minuten, in stappen van één minuut).

Met een ESET Cloud Office Security-licentie kunt u de ESET LiveGuard Advanced-functie zonder extra kosten gebruiken. U vindt het ELG-label naast de licentie-id in Licentiebeheer.

Wanneer er een klein pop-upvenster wordt weergegeven, kunt u ESET LiveGuard Advanced activeren door nieuw beleid te maken of bestaand beleid bij te werken.

edtd_win

Zie Hoe ESET LiveGuard Advanced-detectielagen werken voor meer informatie over ESET LiveGuard Advanced .