Beveiligingsinstellingen voor ESET LiveGuard Advanced

Als u de ESET LiveGuard Advanced-functie wilt gebruiken, moet u beleid configureren waarmee ESET LiveGuard Advanced-analyse mogelijk is. Gebruikers of groepen die aan dit beleid zijn toegewezen, worden extra beveiligd. Bestanden die ter analyse bij ESET LiveGuard Advanced worden ingediend, worden weergegeven op het tabblad Ingediende bestanden. Dit geldt voor onbekende (nooit eerder geziene) verdachte samples. Bekende schadelijke bestanden (op basis van hash) worden niet voor ESET LiveGuard Advanced-analyse verzonden.

U ziet de ESET LiveGuard Advanced-resultaten in de Scanlogboeken (Exchange Online, OneDrive, Teamgroepen of SharePoint-sites) en deze zijn gemarkeerd als icon_edtd malware.

ESET LiveGuard Advanced

Indien deze functie is ingeschakeld, is deze functie actief en kunt u gedetailleerde opties configureren.

note

ESET LiveGuard Advanced schakelt ESET LiveGrid®-feedback automatisch in. Gegevens worden voor verdere analyse naar het ESET Research Lab verzonden. Lees meer over ESET LiveGrid® in de woordenlijst .

Drempel voor detectie

Resultaten met een geselecteerd drempelniveau en hoger worden als bedreigingen beschouwd.

Verdachte samples automatisch indienen (vervolgkeuzemenu)

Deze instelling is verwant aan ESET LiveGrid® en maakt de volgende acties mogelijk: Alles, Alles behalve documenten, Geen.

Verdachte samples automatisch indienen (schuifregelaars)

Kies welke bestandstypen moeten worden ingediend bij ESET LiveGuard Advanced als ze verdachte code bevatten die op een bedreiging lijkt of als ze ongebruikelijke kenmerken hebben of ongebruikelijk gedrag vertonen:

Uitvoerbare bestanden – .exe, .dll, .sys

Archieven – .zip, .rar, .7z, .arch, .arj, .bzip2, .gzip, .ace, .arc, .cab

Scripts – .bat, .cmd, .hta, .js, .vbs, .js, .ps1

Anders – .jar, .reg, .msi, .swf, .lnk

Verdachte samples van ESET-servers verwijderen

Kies wanneer u samples wilt verwijderen die ter analyse zijn ingediend. Verwijder samples uit de ESET LiveGuard Advanced-cloud: Nooit, Na 30 dagen, Onmiddellijk na analyse.

Documenten

Gebruik de schuifregelaar om toe te staan dat Microsoft Office-documenten, PDF's en andere documenttypen ter analyse naar ESET LiveGuard Advanced verzendt.

Documenten verwijderen van de servers van ESET

Samples van documentbestandsindelingen uit de ESET LiveGuard Advanced-cloud verwijderen: Nooit, Na 30 dagen, Onmiddellijk na analyse.