Overzicht

ESET Cloud Office Security is een multitenant en schaalbare cloudservice in Microsoft Azure. ESET Cloud Office Security wordt aangeboden als een Software-as-a-Service-product (SaaS) dat volledig in de cloud werkt zonder dat er hardware nodig is. Het is de ultieme combinatie van spamfiltering, anti-malwarescanning en anti-phishing. Het helpt uw bedrijfscommunicatie te beschermen tegen malware, minimaliseert de nadelige effecten van ongevraagde berichten op de dagelijkse productiviteit en helpt voorkomen dat binnenkomende externe e-mails worden gebruikt als kanaal voor gerichte aanvallen.

ESET Cloud Office Security-beveiligingsservices dekken de bekendste cloudplatformproviders en bieden uitgebreide e-mailbeveiliging met geavanceerde anti-malware-engines en ESET LiveGuard Advanced. Deze oplossing biedt geavanceerde bescherming tegen bedreigingen via cloud sandboxing, waarbij verdachte samples worden geanalyseerd in een geïsoleerde omgeving.

Dankzij de ESET Cloud Office Security-architectuur kunt u beveiliging snel initiëren door verbinding te maken met uw cloudplatform: Microsoft 365 of Google Workspace. U kunt de beveiliging beheren via een webconsole die overal toegankelijk is.

ESET Cloud Office Security biedt geavanceerde preventieve beveiliging om de Microsoft 365-apps van uw bedrijf te beschermen: Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams. En dezelfde beveiliging wordt ook geboden voor uw Google Workspace-apps: Gmail en Google Drive.

overview_diagram

ESET Cloud Office Security beveiligt OneDrive en Postvak van gelicentieerde gebruikers, evenals teamgroepen en SharePoint-sites. Elke store van deze Microsoft 365-toepassingen wordt beveiligd, ongeacht wie er een bestand heeft geüpload of wie er een e-mail heeft verzonden. De inhoud zelf wordt beschermd, ongeacht wie de maker ervan is. De maker kan ook een gastgebruiker zijn om de best mogelijke beveiliging te garanderen.