Integratie

ESET Cloud Office Security is een multitenant en schaalbare cloudservice in Microsoft Azure. ESET Cloud Office Security wordt aangeboden als een Software-as-a-Service-product (SaaS) dat volledig in de cloud werkt zonder dat er hardware nodig is.

Dit is de ultieme combinatie van spamfiltering, antimalwarescans en anti-phishingbeveiliging. Dankzij de ESET Cloud Office Security-architectuur kunt u snel beveiliging instellen door verbinding te maken met Microsoft 365. U kunt de beveiliging beheren in een webconsole die vanaf elke locatie toegankelijk is.

ecos_flow_chart

ESET Cloud Office Security activeren met ESET Business Account of ESET MSP Administrator