ESET Cloud Office Security-gebruikerstoegang voor een specifiek bedrijf

In een omgeving met meerdere tenants kunt u een gebruiker toegang geven tot ESET Cloud Office Security waardoor de gebruiker alleen een specifiek bedrijf kan zien (met lees- of schrijfmachtigingen). Dit is vooral nuttig voor MSP's.

U kunt toegangsrechten voor gebruikers configureren in ESET MSP Administrator door een bedrijf met Schrijfmachtiging en Schrijftoegang toe te wijzen aan ESET Cloud Office Security:

1.Log in bij ESET MSP Administrator als beheerder.

2.Bewerk een gebruiker en configureer Toegangsrechten voor bedrijven onder Machtigingen en selecteer Schrijftoegang. De gebruiker kan alleen het toegewezen bedrijf met de licentiepool zien.

3.Stel Schrijftoegang voor ESET Cloud Office Security in zodat de gebruiker een bedrijf kan beveiligen door een tenant toe te voegen. Een gebruiker met Leestoegang kan geen tenant toevoegen of verwijderen.

licenence_user_access

Slechts één toegangstype voor ESET Cloud Office Security kan als een globale instelling worden geconfigureerd en is van toepassing op alle bedrijven (als aan een gebruiker meerdere bedrijven zijn toegewezen).