Teams en sites

ESET Cloud Office Security biedt beveiliging aan Teamgroepen en SharePoint-sites.

Schakelen tussen de tabbladen Teamgroepen en SharePoint-sites. Er wordt een lijst met Teamgroepen of SharePoint-sites weergegeven voor elke tenant.

icon_team_groups_b Teamgroepen

geeft objecten weer die van het groepstype Microsoft 365 zijn, inclusief de standaard SharePoint-teamsite en OneDrive:

naam

status

e-mail

tenant

Als u Teamgroepen wilt beveiligen, moet u ervoor zorgen dat ten minste één lid een gebruiker is die door ESET Cloud Office Security wordt beveiligd. Elke Microsoft 365-groep heeft een standaard SharePoint-teamsite en OneDrive die ook zijn beveiligd.

icon_sharepoint_sites_b SharePoint-sites

geeft alle SharePoint-hoofdsites weer die niet zijn gekoppeld aan de Microsoft 365-groep:

naam

status

URL

tenant

SharePoint-sites worden automatisch beveiligd, ook de subsites ervan (niet weergegeven).

Klik voor meer informatie op een Teamgroep of SharePoint-site om het venster Details weergeven te openen dat uit vier onderdelen bestaat:

Actie

Syntaxis

Overzicht

Geeft de benodigde informatie over de Teamgroepen of SharePoint-sites weer die vanuit Microsoft 365 zijn geladen (E-mail, Eigenaar, Leden, Auteur, URL, enz.). Ook de huidige beveiligingsstatus voor Teamgroep of SharePoint-site wordt weergegeven.

Configuratie

Bevat een lijst met Instellingen (alleen-lezen) en toegewezen Beleid. Schakel tussen de tabbladen om de configuratie of een lijst met toegewezen beleidsregels weer te geven. U kunt instellingen niet wijzigen of beleid toewijzen. Ga in plaats hiervan naar het gedeelte Beleid.

Detecties

Alle detecties voor Teamgroep of SharePoint-site weergeven.

Quarantaine

Alle in quarantaine geplaatste bestanden weergeven. U kunt ook een actie gebruiken: Bestanden in quarantaine Vrijgeven, Downloaden of verwijderen.

Klik op Filter toevoegen om Teamgroepen of SharePoint-sites te filteren.