Asetukset

Voit muokata Password Manager-asetuksia valitsemalla laajennuspalkista Password Manager > menu Valikko-kuvake > Asetukset.

Yleiset

Valitse Yleiset asetukset.

Tili

Siirry omalle tilille, jos haluat synkronoida, vaihtaa pääsalasanaa tai sähköpostiosoitetta tai määrittää kaksivaiheisen todennuksen.

Laiteasetukset

Tässä osiossa (käytettävissä vain ESET Password Manager -sovelluksessa) voit suorittaa seuraavat toimet:

Ota biometriikka käyttöön tai poista se käytöstä – määritä biometrinen todennus, kuten sormenjälkitunnistus tai Face ID.

Ota automaattinen täyttö käyttöön tai poista se käytöstä – ota automaattinen täyttö käyttöön valitsemalla ESET Password Manager -vaihtoehto Automaattinen täyttö -palvelussa.

Ota automaattinen sieppaus käyttöön tai poista se käytöstä – jos tämä on käytössä, saat sieppausilmoituksen, kun olet kirjautunut sovellukseen manuaalisesti. Tämä asetus on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Vaihda ponnahdusikkunan / sisäiseen automaattiseen täyttöön – määritä ponnahdusikkunan tai sisäinen automaattinen täyttö haluamallasi tavalla (käytettävissä vain Android 11 -laitteissa ja uudemmissa).

Vaihda PIN-koodi – anna pääsalasanasi ja vaihda sitten PIN-koodisi

Ota sovelluksen sisäiset kuvakaappaukset käyttöön tai poista ne käytöstä – tämä asetus on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Tietoturva

Käyttämättömyyslukitus on ominaisuus, jota käyttämällä voit valita, kuinka kauan Password Manager voi olla käyttämättä, ennen kuin Password Manager lukitsee itsensä. Sinun on annettava pääsalasanasi uudelleen, jotta Password Manager voidaan avata. Emme suosittele Password Manager-ohjelman käyttämistä ilman käyttämättömyyslukitusta. Katso Password Manager:n lukituksen avaaminen. Kun käytät Muista minut -ominaisuutta sisäänkirjautumisen aikana, Käyttämättömyyslukitus kirjoittaa asetuksen uudelleen ja sinut kirjataan ulos asetetun ajanjakson jälkeen.

Kieli

Voit valita Password Manager:n kielen.

Tiedot

Vie tiedot: Voit luoda salattuja varmuuskopioita Password Manager ‑tietokannasta .json-muodossa. Voit myös luoda salaamattomia tiedostoja .csv-muodossa. Emme kuitenkaan suosittele salaamattomien tiedostojen käyttöä salasanojen tai henkilökohtaisten tietojen varmuuskopiointiin. Lisätietoja on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa.

Tuo tiedot : Voit tuoda salasanoja ja omia tietoja selaimista tai muista salasanojen hallintaohjelmista. Voit tuoda tietoja valitsemalla Valikko > Asetukset > Tiedot > Tuo tiedot. Lisätietoja on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa. Katso kohta Tuetut tuontimuodot.

Hallinnoi estettyjä sivustoja: Voit mukauttaa käyttämiesi verkkosivustojen toimintoja. Katso Estetyt sivustot.

Ainutlaatuisten verkkosivustojen hallinta — Tallenna yksittäisten alitoimialueiden salasanat. Katso Useat valtuustiedot samalle verkkosivustolle.