Yleiset

Poista kirjautumisvälilehti käytöstä käynnistettäessä – Password Manager:n automaattinen käynnistyminen selaimen käynnistämisen jälkeen (oletusarvo) poistetaan käytöstä.

Tilin napsauttaminen tililuettelossa avaa tilin URL-osoitteen (käytettävissä myös ESET Password Manager -sovelluksessa) – jos poistat tämän asetuksen käytöstä, tilin napsauttaminen avaa Muokkaa tiliä -ikkunan.

Älä näytä tililuetteloa – valitse tämä asetus, jos käytät jollakin sivustolla kahta tai useampaa tiliä etkä halua tililuettelon tulevan näkyviin automaattisesti.

Poista automaattinen tilien täyttö käytöstä – Kun tämä asetus on käytössä, kirjautumis- ja salasanatietosi esitäytetään, kun esimerkiksi käytät tunnettua verkkosivustoa selaimella, jossa on ESET Password Manager-laajennus käytössä. Jos poistat tämän asetuksen käytöstä, kaikki automaattiset kirjautumiset verkkosivustoihin tai sovelluksiin poistetaan käytöstä.

Aseta ESET Password Manager salasanojen oletushallintaohjelmaksi – kun tämä asetus on käytössä, ESET Password Manager on järjestelmän salasanojen oletushallintaohjelma. Kaikissa lomakekentissä näkyy ESET Password Managerin automaattinen täyttö -kuvake.

Lisää pikavalikkoon – Kun tämä asetus on käytössä, Password Manager lisää Luo salasana ‑vaihtoehdon pikavalikkoon. Valitsemalla Luo salasana voit kopioida luodun uuden salasanan leikepöydälle. Liittää sen kirjautumiskenttään. Tarkista tämä asetus, jos haluat täyttää kirjautumistietosi automaattisesti Google Chrome- tai Microsoft Edge -selaimessa.

Kysy identiteettien tallentamisesta – Kun tämä asetus on käytössä, havaituista uusista identiteeteistä näytetään ilmoitus.

Anna diagnostiikkatietoja virheanalyysiä varten (käytettävissä myös ESET Password Manager -sovelluksessa) – diagnostiikkatietojen avulla ESET voi analysoida virheitä ja jäljittää suorituskykyyn liittyviä ongelmia. Kun tämä on käytössä, ESET voi ratkaista tuoteongelmat nopeammin, ja ESETin tekninen tuki voi auttaa sinua tehokkaammin.