Tilit

Tilit-osiossa näet luettelon kaikista tileistäsi, jotka on lisätty ESET Password Manager -ohjelmaan. Alempana on lisätietoja seuraavista aiheista:

Lisää tili

Käytä tiliä

Muokkaa tiliä

Poista tili

important

Käytettävyys offline-tilassa

Internet-yhteyttä edellyttävät ominaisuudet eivät ole käytettävissä, ja tietyt painikkeet eivät ole käytettävissä tai näkyvissä.

Uuden tilin luominen – vaihtoehdot

1.Kirjaudu verkkosivustoon käyttäjänimelläsi (kirjautumistunnuksella) ja salasanallasi. Jos verkkosivustoa tai määrättyä kirjautumistunnista ei ole vielä tallennettu tietokantaan, Password Manager pyytää sinua tallentamaan juuri antamasi tunnistetiedot. Tämän menetelmän käyttäminen edellyttää, että olet asentanut selainlaajennuksen.

epwm_account_saved

note

Napauta Tallenna tallennusilmoituksessa (Android 8:ssa ja uudemmissa) tallentaaksesi ESET Password Manager -sovellukseen kirjoittamasi tunnistetiedot. Muista, että sinun on oltava kirjautuneena sisään ESET Password Manageriin jaAutomaattinen täyttö -asetuksen on oltava käytössä.

2.Lisää tili manuaalisesti ESET Password Manager -ohjelmasta. Valitse Tuo tilejä tai Valikko menu > Tilit > Lisää tili ja täytä tiedot tarvittaviin kenttiin. ESET Password Manager tarjoaa mahdollisuuuden luoda vahvan salasanan käyttämällä salasanan muodostustoimintoa.

note

Voit aloittaa Lisää tili- tai Tuo tilejä -painikkeella, kun tiliä ei ole lisätty.

ext_intro

Tilien käyttäminen

Jos haluat kirjautua tietylle verkkosivulle, valitse Valikko > Tilit ja valitse asianmukainen tili. ESET Password Manager täyttää käyttäjänimen ja salasanan ja kirjaa sinut sisään automaattisesti (Käytä automaattista kirjautumista -ruutu on valittava tilin asetuksissa).

Katso ohjeet tunnistetietojen automaattiseen täyttöön.

Tilin asetukset

Napsauta kolmen pisteen valikkoa three_dots tilin vierestä. Siitä voit valita Siirry verkkosivulle, Kopioi käyttäjänimi, Kopioi salasana leikepöydälle, Muokkaa tilin tietoja tai Poista tilisi.

epwm_web

Muokkaa tiliä

Napsauta Password Manager:n Tilit-välilehdellä tilisi vieressä olevaa kolmen pisteen valikkoa three_dots ja valitse sitten Muokkaa.

Titteli

Verkkosivusto — Tarkastele URL-osoitetta, jossa tilin tunnistetietoja käytetään.

Käyttäjän kirjautuminen

Salasana

Tarkista salasana — Vertaa salasanaasi paljastuneiden salasanojen luetteloon.

Luosalasana – Luo monimutkainen salasana. Lisätietoja on kohdassa Salasanan luominen.

Huomautukset – Lisää huomautus tilillesi.

Tarkista ensin — Ota tämä ominaisuus käyttöön, niin tämä tili näkyy tililuettelon yläpäässä.

Ota automaattinen kirjautuminen käyttöön – ota tämä ominaisuus käyttöön kirjautuaksesi automaattisesti sisään.

Kaksivaiheinen todennus – voit tallentaa tallennettujen tilien yksilöllisen kaksivaiheisen todennuksen määritysavaimen kaksivaiheisen todennuksen holviin.

Poista tili tililuettelosta

1.Avaa Password Manager.

2.Valitse Valikko > Tilit.

3.Napsauta poistettavan tilin vieressä olevaa kolmen pisteen valikkoa three_dots ja valitse sitten Poista.

4.Valitse Poista.