Tuotteen ESET Password Manager käsitteleminen

Seuraavat asetukset ovat käytettävissä päävalikosta menu:

important

Käytettävyys offline-tilassa

Internet-yhteyttä edellyttävät ominaisuudet eivät ole käytettävissä, ja tietyt painikkeet eivät ole käytettävissä tai näkyvissä.

note

Yhden tilin muokkaaminen samanaikaisesti eri laitteilla

Jos tallennat muutokset asiakirjaan (tili, muistiinpano, luottokortti, henkilöllisyys), jota tällä välin muokattiin toisella laitteella, ensimmäinen päivitys tulee voimaan. Käyttäjä näkee toisessa laitteessa virheilmoituksen, jossa ilmoitetaan, että asiakirja on päivitetty toisella laitteella.

Tilit – voit lisätä tilisi.

Identiteetit – voit lisätä identiteettitietosi, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi jne.

Luo salasana – voit luoda yksilöllisen ja turvallisen salasanan, jossa on niin monta merkkiä kuin haluat.

Muistiinpanot – Käytä muistiinpanoja Wi-Fi-salasanojesi, passisi tietojen, osoitteiden ja muiden tärkeiden tietojen tallentamiseen.

Luottokortit – Password Manager voidaan määrittää täyttämään maksutietosi automaattisesti, kun teet ostoksia verkosta.

Suojaa minut – voit etäkirjautua ulos verkkotileiltäsi

Tietoturvaraportti – Sisältää yksityiskohtaisen tietoturvan yhteenvedon keskitetyssä paikassa. Näet raportista esimerkiksi salasanojen kaksoiskappaleet, salasanojen vahvuudet ja iät sekä tiedot vuotaneista salasanoista ja kaksivaiheisesta todennuksesta.

Asetukset – voit muuttaa Password Manager asetuksia.

Ohje – Napsauta tätä linkkiä, jos haluat avata ESET Password Manager -ohjesivut.

Kirjaudu ulos – voit lukita tallennetut tietosi turvallisesti kirjautumalla ulos.