Muistiinpanot

Huomautuksiin eli muistiinpanoihin voit tallentaa turvallisesti esimerkiksi Wi-Fi-verkkojen salasanoja, passisi tiedot, osoitteita tai muita tarpeellisia tietoja. Valitse Piilota esikatselu, jos et halua tallentamasi tekstin (esim. salasanojen) näkyvän esikatselussa. Voit suodattaa muistiinpanoja luokkien (värien) mukaan tai lajitella ne omien mieltymystesi mukaan.

Lisää huomautus

Napsauta Lisää huomautus, täytä kentät ja napsauta Tallenna.

Poista huomautus

Napsauta huomautuksen vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta three_dots ja valitse Poista > Poista.