Luottokortit

Tallenna luottokorttitiedot turvallisesti napsauttamalla Valikko > Luottokortit > Lisää kortti. Anna sitten luottokorttisi tiedot ja valitse Tallenna. Password Manager täyttää tämän jälkeen maksutietosi automaattisesti, kun teet verkko-ostoksia.

credit_card

Jos haluat poistaa kortin Password Manager:stä, avaa Luottokortit ja napsauta kortin vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta three_dots. Valitse Poista > Poista.