Tietoturvaraportti

Napauta Valikko menu > Tietoturvaraportti, niin tallennetut salasanat ja laitteen suojaustiedot näytetään. Jos pääsalasana ei ole tarpeeksi vahva, Password Manager voi vaihtaa sen.

Salasanojen paljastusmistarkastus vertaa salasanojasi haveibeenpwned.com-sivuston vuotaneiden salasanojen listoihin. Voit aloittaa tarkistuksen valitsemalla Aloita salasanojen vuototarkistus.

Kaksivaiheinen todennus ilmoittaa ESET Password Manager -tilisi todennuksen tilasta.

epwm_security_report

Rootattu tai jailbroken-laite (vain Password Manager -sovelluksessa)

Rootattu Android-laite tai jailbroken-iOS-laite, eli laite jonka suojaukset on purettu, on riskialtis. Kun tämä suoritetaan, epäviralliset ohjelmistot saattavat hallita laitteen asetuksia tai käyttöjärjestelmää ja vaarantaa laitteen tai sen tietoturvan. Lue ESET-mobiilisovellusten käyttöä rootatulla laitteella tai jailbroken-laitteella käsittelevä artikkeli, jos haluat lisätietoja asiasta.

important

Ota yhteyttä luotettuun mobiilipalvelujen tarjoajaan, jos et ole varma, onko laitteesi rootattu tai jailbroken.

Laitteen todennus (käytettävissä vain Password Manager -sovelluksessa)

Kuka tahansa voi käyttää laitetta, jos et aseta näytön lukitusta. Ota Laitteen todennus käyttöön aktivoimalla esimerkiksi PIN-koodi, salasana tai biometrinen todennus, jotta laitteesi on turvassa ja datasi pysyy suojassa. Jotta saat todennuksen määritettyä Android-laitteellasi, valitse Laitteen todennus > Avaa asetukset Password Manager -sovelluksessa. Napauta iOS-laitteellasi Asetukset > Touch ID ja pääsykoodi.