Usein kysytyt kysymykset

Tässä kohdassa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja tavallisiin ongelmiin. Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi tai vastausta kysymykseesi ESET Password Manager -ohjesivuilta, voit etsiä tietoja verkosta säännöllisesti päivitettävästä ESET-tietopankistamme.

Tilaukseni on vanhenemassa/vanhentunut, mitä minun pitäisi tehdä?

Uusi tilauksesi ennen sen vanhenemista, jotta Password Manager-tilisi ei häviä kaikkine tietoineen. Varmuuskopioi salasanasi ja henkilötietosi.

Kuinka voin avata Password Manager:n lukituksen?

1.Avaa Password Manager napsauttamalla selaimen työkalurivin epwm_icon-kuvaketta.

2.Kirjoita PIN-koodi.

Lue lisää Password Manager:n lukituksemisesta ja lukituksen avaamisesta kohdasta Password Manager:n lukituksen avaaminen.

Miten voin kirjautua ulos Password Manager -tililtäni?

Voit kirjautua ulos Password Manager:stä näin:

1.Avaa Password Manager -laajennus tai -sovellus.

2.Valitse hampurilaisvalikkokuvake menu > Kirjaudu ulos ja vahvista.

Salasanasi tallennetaan turvallisesti ja lukitaan turvallisesti Password Manager -säilöön. Voit kirjautua takaisin sisään milloin tahansa.

Kuinka voin viedä verkkoselaimen salasanat ja tuoda ne Password Manager-verkkolaajennukseen/-sovellukseen?

Lue tästä luvusta lisätietoja seuraavista:

Vie salasanasi Google Chrome-, Mozilla Firefox- ja Microsoft Edge -selaimista ja tuo ne Password Manager-verkkolaajennukseen.

Vie salasanoja Password Manager-sovelluksesta ja tuo salasanoja Password Manager-sovellukseen.

Kuinka voin käyttää Password Manager:ää ESETin suojatulla selaimella

Jos haluat käyttää Password Manager:ää ESETin suojatulla selaimella, se on asennettava erikseen:

1.Avaa ESET Internet Security-, ESET Smart Security Premium- tai ESET Security Ultimate -pääohjelmaikkuna.

2.Valitse Yleiskatsaus ja valitse sitten Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen. Tämä avaa ESETin suojatun selaimen.

3.Kopioi linkki https://home.eset.com/download/pwm osoiteriviltä ja lisää se (juuri avaamasi) ESETin suojattuun selaimen osoiteriville. Paina Enter-näppäintä.

4.Asenna Password Manager napsauttamalla oletusselaintasi vastaavaa asennuspainiketta.

5.Kun asennus on onnistunut, ESETin suojatun selaimen oikeassa yläkulmassa näkyy Password Manager-kuvake.

Haluan käyttää Password Manager:ää ystävien/perheenjäsenten kanssa samalla laitteella, mitä minun pitäisi tehdä?

Jos Password Manager halutaan ottaa usean käyttäjän yhteiskäyttöön samalla laitteella, Password Manager on aktivoitava useissa tilauskohtaisissa käyttäjäprofiileissa. Lisäsäilö on luotava palvelun ESET HOME tiliä käyttämällä.