Password Manager:n lukituksen avaaminen

Password Manager on varustettu automaattisella lukituksella turvallisuussyistä. Voit suojata tallennetut tiedot ja salasanat asettamalla käyttäjän käyttämättömyysajan, jonka jälkeen lukitus aktivoituu.

Password Manager:n lukitseminen

Voit säätää lukitsemisajan valitsemalla Valikko > Asetukset. Valitse Suojaus-osiossa Käyttämättömyyslukitus ja valitse lukitustyyppi:

Kirjaudu ulos – Kirjaa tilin ulos Password Manager ‑ohjelmasta. Kun haluat jatkaa käyttöä, kirjaudu Password Manager ‑ohjelmaan pääsalasanallasi.

PIN-koodi – Tilisi lukitaan lyhyellä PIN-koodilla. PIN-koodi vaaditaan määritetyn ajanjakson jälkeen.

Voit avata Password Manager:n lukituksen seuraavasti

1.Avaa Password Manager napsauttamalla selaimen työkalurivin epwm_icon-kuvaketta.

2.Kirjoita PIN-koodi.

note

Kun olet syöttänyt väärän PIN-koodin kolme kertaa, sinut siirretään pääsivulle kirjautumaan sisään tilisi tunnistetiedoilla.

unlock