Password Manager-tilin rajoitukset tilauksen päättymisestä johtuen

Kun ESET Password Manager -tilauksesi vanhenee, sinulla on 60 päivää aikaa viedä tietosi. Tämän jälkeen Password Manager -tilisi suljetaan ja kaikki Password Manager -tilin tiedot poistetaan. Mitään poistetun tilin tietoja ei voida palauttaa.

important

Vie tietosi ennen tilin sulkemista

Jos et halua menettää Password Manager -tilisi tietoja, varmuuskopioi salasanasi ja tietosi myöhempää käyttöä varten. Valitse Valikko > Asetukset > Tiedot > Vie tiedot.

Jos haluat jatkaa Password Manager:n käyttöä, suorita jokin seuraavista toimista, ennen kuin ESET Password Manager -tilauksesi vanhenee:

Jos olet tilauksen omistaja, uusi tilaus.

Jos sinulla on useampi kuin yksi kelvollinen ESET Password Manager -tilaus, vaihda vanhentunut tilaus kelvolliseen tilaukseen.

Osta kelvollinen ESET Password Manager -tilaus, kun jaat Password Manager:n jonkun muun kanssa, ja aktivoi Password Manager ESET HOME -tililläsi.