Salasanan luonti

Sinun ei tarvitse enää murehtia pitkien salasanojen muistamisesta. Kun luot uuden salasanan tai vaihdat vanhan salasanan, salasanan muodostustoiminto luo monimutkaisen salasanan, jonka Password Manager voi tallentaa. Voit säätää salasanan pituutta ja valita käytettävät tai pois jätettävät merkit.

Kopioi näytetty salasana leikepöydälle napsauttamalla salasanaa ja liitä se painamalla CTRL+V. Kun haluat vaihtaa salasanan, napsauta ympyräkuvakkeen arrows_circle_icon nuolia tai valitse kenttä, jos haluat käyttää erikoismerkkejä. Muuta salasanan pituutta liukusäätimellä.

note

Lyhyet salasanat ovat heikkoja. Tarkista salasanan vahvuus salasanan luomisen yhteydessä.

generate_password