Identiteetit

Kun lisäät identiteettejä, voit täyttää suurten online-lomakkeiden tiedot automaattisesti. Kun olet kirjautuneena Password Manager:hen ja lisäät henkilötietoja verkkolomakkeeseen, Password Manager pyytää sinua tallentamaan tiedot identiteetiksi. Kun tiedot on tallennettu, Password Manager täyttää online-lomakkeet puolestasi näillä tiedoilla.

Voit tallentaa useita eri identiteettejä, kuten kotiosoitteesi mukaiset tiedot, työpaikan tiedot ja niin edelleen. Voit syöttää henkilötiedot suoraan Password Manager:ään. Jos haluat tehdä näin, avaa Password Manager ja valitse Valikko > Identiteetit > Lisää identiteetti. Kun identiteetit on määritetty, voit valita asianmukaiset tiedot ja käyttää niitä eri lomakkeissa ja sovelluksissa.