Useat valtuustiedot samalle verkkosivustolle

Alitoimialue jakaa verkkosivuston osioihin (forum.yoursite.com ja careers.yoursite.com). Password Manager mahdollistaa salasanojen määrittämisen yksilöllisille alitoimialueille. Jos sinulla on erilaisia tilejä toimialueissa forum.yoursite.com ja careers.yoursite.com, niitä ei koskaan yhdistetä Password Manager:ssä.

1.Avaa Password Manager.

2.Valitse Valikko > Asetukset.

3.Valitse Tiedot-osiossa Ainutlaatuisten verkkosivustojen hallinta.

4.Syötä ainutlaatuisen verkkosivuston toimialue ja paina Enter.

epwm_unique_website

Voit nyt käyttää useita eri valtuustietoja määrittämälläsi samalla sivustolla.