Oma tili

Synkronoi nyt: Voit synkronoida Password Manager-laajennuksen ja älypuhelimesi mobiilisovelluksen keskenään.

Vaihda pääsalasana: Voit muuttaa pääsalasanasi. Suosittelemme, että viet tietosi ennen tämän muutoksen suorittamista.

Vaihda sähköpostiosoite  – Vaihda ESET Password Manager -tilisi sähköpostiosoite. Suosittelemme, että viet tietosi ennen tämän tehtävän suorittamista. Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, kirjoita uusi sähköpostiosoite ESET Password Manager -sovellukseen/web-laajennukseen. Password Manager -tilin sähköpostiosoite vaihdetaan automaattisesti ESET HOME -tilillä.

Kaksivaiheinen todennus – Voit tehostaa tietojesi suojausta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen todennuksen (2FA). Kun tämä on käytössä, sinua pyydetään antamaan aina Password Manager:n lukitusta avattaessa uusi ainutlaatuinen suojauskoodi pääsalasanan antamisen jälkeen.

Sulje tili — Sulje tili -vaihtoehto poistaa kaikki tallennetut ESET Password Manager -tiedot ja poistaa tilin. Et voi palauttaa tietoja tilisi sulkemisen ja poistamisen jälkeen.

important

Password Manager-tilin peruutus

Jos et halua menettää Password Manager -tiliäsi ja kaikkia tietojasi, varmuuskopioi salasanasi ja datasi myöhempää käyttöä varten. Valitse Valikko > Asetukset > Tiedot > Vie tiedot. Säilytä ne turvallisesti turvallisessa paikassa.